Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Natalia

Domyślnie Natalia

Zenit 12 XP - zepsuł się

Domyślnie

Ogolnie nie jest zle ale sporo swiatla odbiles od blendy z dolu i niezbyt naturalnie oswietlilo to twarz modelce. Tak jak oswietlasz sobie twarz latarka od dolu by wygladac nienaturalnie tak tutaj uzyskales podobny efekt, ktory podejzewam nie byl zamierzony. Albo odsunac sie z blenda albo blende wyzej. Kadr moze byc

Domyślnie

A może blenda biała nie dała by tak agresywnego światła. Obstawiam że to była blenda srebrna

Domyślnie

faktycznie za mocno trochę blendą, ale ogólnie bardzo ładnie wyszło - lubię takie kadry, dobra głębia, ostrość trafiona.

Domyślnie

Używałem blendy w rozm. XXL, miałem pomocnika, ale manewrowanie nią było trochę niewygodne. Nie pamiętam której strony użyłem ,ale obstawiam że białej
    Zenit 12 XP - zepsuł się

Domyślnie

Jak dla mnie zbyt duży kontrast światła z twarzy w stosunku do reszty. Twarz super naświetlona, a obok niej włosy - ciemne (szczególnie widoczne na grzywce). Kadr też mi się podoba, przyjemny..

Zenit 12 XP - zepsuł się

Domyślnie

Dwójka mi się bardziej podoba niż 3...fajnie wyszło ale chyba troszkę za jasno na "klacie". Ciekawa modelka

Domyślnie

na 1 strasznie jasna twarz w stosunku do reszty, 2 całkiem za jasna.
    mimo tego przyjemnie
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Ostatnie najlepsze, dobra konwersja do B&W.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów