Szukaj
Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM
Starannie, ładna czerń i biel oraz światło, bardzo mi sie podoba. Poproszę jednak o kolor![]()
No tak, być w Barcelonie i nie zaliczyć tej religijnej secesji to jak zatrzymać się na parkingu leśnym i nie wdepnąć w zużytego kondoma...
Bardzo fajne BW -podoba mi się światło i cień. Poka, poka jakieś z zewnątrz....
Pozdrawiam.
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Przy tej ilosci szczegolow, ktore tam sa (mam nadzieje), wrzucanie fot o tym rozmiarze powinno byc karane
![]()
EDIT: Dobra, sam se wzialem wieksze z flickrw duzym troszke jakosc kuleje, a szkoda...
Dzięki ...
Jeśli chodzi o fotki z zewnątrz to troche jeszcze problem. Sagrada ciągle się buduje i fotki z zewnątrz nie są zbyt atrakcyjne: rusztowania, itp i w cholere turystów.
Co do jakości ... no niestety. Kiedyś zapewne tam wrócę i postaram się wtedy zrobić foty ze statywu. Ta była robiona z ręki.
Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM
Moim zdaniem b/w zupełnie kładzie to zdjęcie, bo robi się za duży bałagan detali drobiazgów dupereli architektonicznych, które jak sądzę, byłyby dużo lepiej widoczne, czytelne itd., gdyby pojawił się kadr w kolorze. Nastąpiłoby takie odseparowanie od siebie kolorków tego tamtego itd itd. Też jak Dune widziałbym to w kolorze.
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
A z ciekawości ... Możesz wstawić wersję w kolorach?
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Super !!
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
bardzo ładne BW, struktura pięknie oddana
Skontaktuj się z nami