Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Sagrada Familia

Domyślnie Sagrada Familia

Cześć,

Nigdy nie wgłębiałem się w tematykę Fotografii Architektury. Ale z wakacyjnego pobytu w Barcelonie przywiozłem takie oto foto. Oceńcie. Wytknijcie błędy.

Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Starannie, ładna czerń i biel oraz światło, bardzo mi sie podoba. Poproszę jednak o kolor

Domyślnie

No tak, być w Barcelonie i nie zaliczyć tej religijnej secesji to jak zatrzymać się na parkingu leśnym i nie wdepnąć w zużytego kondoma ...
    Bardzo fajne BW -podoba mi się światło i cień. Poka, poka jakieś z zewnątrz....
    Pozdrawiam.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Przy tej ilosci szczegolow, ktore tam sa (mam nadzieje ), wrzucanie fot o tym rozmiarze powinno byc karane

EDIT: Dobra, sam se wzialem wieksze z flickr w duzym troszke jakosc kuleje, a szkoda...

Domyślnie

Dzięki ...

Jeśli chodzi o fotki z zewnątrz to troche jeszcze problem. Sagrada ciągle się buduje i fotki z zewnątrz nie są zbyt atrakcyjne: rusztowania, itp i w cholere turystów.

Co do jakości ... no niestety. Kiedyś zapewne tam wrócę i postaram się wtedy zrobić foty ze statywu. Ta była robiona z ręki.
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Moim zdaniem b/w zupełnie kładzie to zdjęcie, bo robi się za duży bałagan detali drobiazgów dupereli architektonicznych, które jak sądzę, byłyby dużo lepiej widoczne, czytelne itd., gdyby pojawił się kadr w kolorze. Nastąpiłoby takie odseparowanie od siebie kolorków tego tamtego itd itd. Też jak Dune widziałbym to w kolorze.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

A z ciekawości ... Możesz wstawić wersję w kolorach?
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Super !!
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

bardzo ładne BW, struktura pięknie oddana

Uprawnienia umieszczania postów