Szukaj
BW nieudane ... na 1 język wygląda jak ogórek kiszony ... chyba, że to jest ogórek kiszony.
Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM
Eee tam nieudane, bardzo fajne, mi się podoba ta konwersja. JEst takak inna wyrazista przez tą jasną biel (jasna biel..noo ciekawie , ale wiadomo o co chodzi). Jedynym wyjątkiem jest język na jedynce, który wygląda za mocno w stosunku do twarzy i tam akurat to może po innym kanale powinieneś zrobić do bw, ale co do zasady a w szczególności jak patrzę sobie na dwójkę to to b/w ja kupuję i popieram, bo lubię takie wykontrastowanie.![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
jestem na "nie".
1. "korniszon" - to przez BW
2. "Środkowy palec" nie wygląda dobrze...
Miało być "wariatuńcio" więc powinno być bardziej dynamicznie, szerzej, jakieś skosy, skoki, jak idziemy w "minki" to seriami...
ps. ja też mam pełno takich fotek dzieciaków i bardzo mi się podobały...kiedyś - po prostu rodzic nigdy nie będzie obiektywny w stosunku do swoich dzieciaków
AMATOR
O! Matko! teraz co spojrze na ten jezyk to widze ogora! w ogole na to nie zwrocilam uwagi.
Dzieki za odpowiedzi, dluga droga, a juz myslalam, ze cos z tego bedzie
Wariatuncio, bo robil minki i pozowalSkosy... ee... az taka artystyczna dusza ze mnie nie jest, nie mam takiego polotu
pozdroofki
zgAGA
Skontaktuj się z nami