Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Toma...

Domyślnie Toma...

Witam! Oto kilka poscielowek, ktore popelnilem jakis czas temu a dopiero teraz doczekaly sie obrobki. Opinie i komentarze mile widziane! Pozdrawiam

1

2

3

4

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrow Wlkp

Domyślnie

jestem na tak choć kadry lekko podobne ... do nr jeden wróciłem już parę razy
    D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II

Domyślnie

Dobre zdjecia , szczególnie pierwsze przyciąga uwagę

Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2

Domyślnie

1 dziwnie cięta, kadrowana, za mało miejsca na dole kadru. 2 najlepsza, na 3 w tej pozie i tej sukience modelka moim zdaniem wyszła niekorzystnie (tu czytaj jej biust). Na ostatnim strasznie dziwnie (sztucznie) wyszły ręce modelki. Ogólnie światełko bardzo mi się podoba lubię takie, jak świeciłeś? : ))

Domyślnie

Bardzo udana sesja! Gratuluję. Modelka rewelacyjna.
    Najbardziej podoba mi się 2.
    Na 4 ciut dziwnie wyglądają mi oczy - w sensie ... zez (??)

Jak świeciłeś?
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Nie podoba mi się ten krzak za głową modelki

Domyślnie

krzak to chyba jej szpilki

mi się podoba, a modelka bardzo ładna. Jak świeciłeś??
    brak sygnatury

Domyślnie

Swiecilem duzym oknem przed modelka i blenda gdzie cienie byly za glebokie Zaden flesz nie zostal skrzywdzony podczas robienia tej sesji. Sukienka na 3 rzeczywiscie bardziej przeszkadzala niz dodawala do zdjecia, nastepnym razem bedzie odpowiednia bielizna A te "krzaki" to rzeczywiscie jej szpilki Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów