Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie ... portret w ramie

.... a dokładnie trzy portrety wykonane w ramach Mazurskich Spotkań z Fotografią

Zapraszam

- 1 -

- 2 -

- 3 -

Pozdrawiam

Domyślnie

jak dla mnie 2-ka...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

dwójka zdecydowanie najlepsza, jedynka nietrafiona z obróbką, trójka ma potencjał, niestety ramy i klimat bw dość skutecznie go ograniczają
    D90

La
    Gość

Domyślnie

Osobiscie (po kolejnym obejrzeniu) faworytem moim jest jednak jedynka. Potem dwojka. A na trojce bardzo mi sie nie podoba dlon prawa dziewczyny.

Domyślnie

Zdjęcia dobre, ale faworytuję zdjęcie nr.3.. według mnie bardzo ładne i klimatyczne - Modelka fajnie ubrana (ładna stylizacja) dobrze komponuje się z ramą tego okna, a B&W nadaje klimat! G R E A T
    Nieważne czym - ważne jak!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kraków\Frankfurt am Main

Domyślnie

Jak dla mnie Pani na 3 a zdjęcie za poprzednikami 2! Choć wszystkie bardzo mi się podobają.
    Ale odnoszę wrażenie, że znów paluchy tej Pani z pod 3 wyglądają jakby właśnie skończyła grzebać w glebie (znów, ponieważ na swego czasu prezentowanym zdjęciu z koszem, wyglądały podobnie)
    Czy może to aż nazbyt dokładna stylizacja w stylu "mazurskiej wieśniaczki" i kazałeś dziewczęciu grzebać paluchami w glebie?

Pozdrawiam
    Don
    Nieogarnione jeszcze D200 + niewykorzystywane w pełni szkło.

Domyślnie

... wot tak dla poddzierżenia razgawora

... czyli, co się komu podoba

Domyślnie

Moje zdanie znasz , a daj se siana z opiniami tutejszych " miszczow "

Domyślnie

Jarek, przecież mnie znasz, .... mam dystans, ... ja to wszystko robię, bo lubię ... a że przy okazji może ktoś będzie miał chwilę refleksji ? ..... Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów