Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Z widokiem na ..

.. oczko

Pozdrawiam
    Rafal
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

No i bardzo przyjemnie Tak się tylko zastanawiam, czy jak by było troszkę lewej strony więcej. Skąd to ciemne się w wodzie znalazło? bo jakoś nie wygląda mnie to na odbicie gór, ani tym bardziej chmurek
    Pozdrawiam.

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Dziękuje Panowie
    bajcy1
    Skąd to ciemne się w wodzie znalazło? bo jakoś nie wygląda mnie to na odbicie gór, ani tym bardziej chmurek
    Ciemne miejsce, to odbicie tego klifu(góry) w wodzie

Domyślnie

Fajny widoczek, jakby tak dłużej się przyjżeć to odnoszę wrażenie jakby ta woda miała się wylać zaraz na dolny prawy kąt fot.
    Nieważne czym - ważne jak!

Domyślnie

Woda jest nie proporcjonalnie kontrastowa do całej reszty zdjęcia. Kadr sam w sobie mnie nie jest zły, chociaż nie wyrywa z obuwia. Najpiękniejsze jest światło w tym kadrze

Domyślnie

Jarku, co do kadru nie miałem czasu :/
    Miejscówka ogólnie miała być inna!
    Niestety przejechać przez Dublin "koszmar" i w ostatniej chwili dojechałem do tego miejsca, gdzie na szybko przeskakiwania przez przez płot by wyprawa nie poszła całkowicie na marne
    Jest to miejsce, bardziej przydatne do fotografowania o wschodzie.
    Wówczas góry są ładnie podświetlone od tej strony
    Co do czarnej plamy i kontrastowości wody, wyciąganie nie wiele daje. (ale jeszcze sparwdze )
    Woda w tym oczku czarna jak smoła i do tego miejsce bez światła o tej porze :/ (choć o świetle ciężko mówić w tym przypadku )
    Co do nieba, to liczyłem że takie bedzie

Pozdrawiam
    Rafal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biegly Zobacz posta
    Jarku, co do kadru nie miałem czasu :/
    Miejscówka ogólnie miała być inna!
    Niestety przejechać przez Dublin "koszmar" i w ostatniej chwili dojechałem do tego miejsca, gdzie na szybko przeskakiwania przez przez płot by wyprawa nie poszła całkowicie na marne
    Jest to miejsce, bardziej przydatne do fotografowania o wschodzie.
    Wówczas góry są ładnie podświetlone od tej strony
    Co do czarnej plamy i kontrastowości wody, wyciąganie nie wiele daje. (ale jeszcze sparwdze )
    Woda w tym oczku czarna jak smoła i do tego miejsce bez światła o tej porze :/ (choć o świetle ciężko mówić w tym przypadku )
    Co do nieba, to liczyłem że takie bedzie

Pozdrawiam
    Rafal
    Mnie chodziło o dodanie kontrastu dookoła wody i byłoby super (oczywiście jak dla mnie). Do reszty bym się nie przyczepił.

Uprawnienia umieszczania postów