Bardzo fajny reportaż a jak to początki to gratuluje. Kadry 9,12,14 najbardziej mi się podobają.Fajnie wyłapane emocje. Natomiast nie pasuje mi tutaj 12-chyba za sprawą kadrowania.
Szukaj
Bardzo fajny reportaż a jak to początki to gratuluje. Kadry 9,12,14 najbardziej mi się podobają.Fajnie wyłapane emocje. Natomiast nie pasuje mi tutaj 12-chyba za sprawą kadrowania.
Bardzo przyzwoicie.
S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
https://radoslawsobik.pl/
zawsze oddając czy wstawiając zdjęcia pań młodych pomyśl czy takie zdjęcie będzie się jej podobało tzn czy ona będzie dobrze wyglądała na takim zdjęciu- z tego powodu ja zdjęcie nr 1 bym wywalił do kosza bez zastanowienia.
Secik bardzo dobry, świetne wyczucie czasu masz i świetnie operujesz tym sprzętem d300 nie powiedziałbym patrząc po zdjęciach ze to niepełna klatka-bravo
Dziękuję wszystkim za opinie.![]()
Avatarr masz chyba rację co do 1 ale ja nie wiem czemu ją jednak lubię.
tu nie chodzi o lubienie czy nie lubienie-patrz na takie rzeczy ze strony odbiorców-osób niezależnych.
pani młoda w ten dzień nie po to się stroi i piękni abyś ty zniszczył to wrażenie tuz po otwarciu albumu na pierwszej karcie-pomimo, ze reszta będzie super. tego typu zdjęcie zrób zaraz przy końcówce gdy już fryzura wygląda jako tako i makijaż lub uchwyć szeroki kadr w ten sposób aby pani młoda wyszła najkorzystniej jak się tylko da. Paniętaj , że każda klatka w albumie która nie będzie najlepiej odebrana przez PM zemści się najbardziej i to właśnie będzie pani młoda pamiętała przy ewentualnym poleceniu twoich usług.
przede mną też trzeci ślub, to wam pokażę... zdjęcia jw bardzo ładne
micio.ownlog.com
Co do 1 się zgadzam z kolegą wyżej i na 4 coś taka smutna ta PM. Ogólnie bardzo dobrze jak na 3 ślub. Chciałbym tak umieć![]()
Skontaktuj się z nami