Szukaj
Świetna fota jak zwykle z tego rejonu i o tej porze no i oczywiście Twojego autorstwa,tylko pozazdrościć miejsca.
D700 i kilka szkiełek
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
ło em dzi - wypas fota
dla mnie bajka
Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p
Dziękuję
Fajnie to się prezentuje. Zdejmowałeś kolor selektywnie ? Jakoś bezbarwnie dół wyszedł
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Tak miało być. Chodziło mi o mgłę koloru mgły ,czyli biało szara zawiesina. Poza tym akurat dolna partia nie dostała jeszcze światła słonecznego. Bo te mgły to nie taka prosta sprawa. Przemieszcza się warstwami. Ta w dole wąwozu gęściejsza stoi, a górna warstwa porusza się.
Bajeczka.
Kolor nieba, wieloplany i ta mgla...bajeczka.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
To jest bardzo dobra fota. Również moją uwagę zwrócił jakby brak koloru głównie na drugim wzgórzu, ale nie jest to coś co przeszkadza, raczej tylko lekko dziwi, niepokoi.
A new shit has come to light...
Bardzo podchodzi, nie mam najmniejszego ale. Bardzo ladnie oddana mgla a kadr zbudowany ksiazkowo.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ja nie mam pytań, słońca jeszcze nie ma więc ferii kolorków spodziewać się trudno. Dobra fota, bez zbędnego cukru.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami