Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Na pierwszy rzut oka jest fajnie, moment później zaczyna ciążyć cały LD. Miejscówka bardzo dobra, mam nadzieję, że jeszcze coś stąd zobaczymy.
    Chyba mam to samo oglądając te zdjęcie Ale i tak fotka na duży plus

Domyślnie

Piękny kolor i świetny potencjał palików. Niestety średnio trafiony kadr - jak już wspomniano - podłoga

Domyślnie

Jak dla mnie jest bardzo fajnie . Kolorki, klimacik - fajnie się na to patrzy.
    Co do samego kadru, to są takie miejsca, że bardzo ciężko cosik czystego i klarownego wykroić.
    Ale nie znaczy to, aby poddać się bez walki. Tutaj miejsce wielce atrakcyjne jest i jak najbardziej do walki zachęca .
    Jeżeli się zdecydujesz, to wielcem ciekawy jest wyników tej potyczki .
    Pozdrawiam .

Domyślnie

Dzięki za komentarze i opinie, mam nadzieję, że jeszcze uda mi się cos ciekawego z tej miejscówki pokazać!

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Jak dla mnie jest bardzo fajnie . Kolorki, klimacik - fajnie się na to patrzy.
    Co do samego kadru, to są takie miejsca, że bardzo ciężko cosik czystego i klarownego wykroić.
    Ale nie znaczy to, aby poddać się bez walki. Tutaj miejsce wielce atrakcyjne jest i jak najbardziej do walki zachęca .
    Jeżeli się zdecydujesz, to wielcem ciekawy jest wyników tej potyczki .
    Pozdrawiam .
    Dzięki - nie poddaję się tak łatwo, dzisiejszego poranka miałem kolejne podejscie przy palikach i kombinowałem z innymi kadrami. Niestety warunki już tak nie dopisały, ale nie można mieć wszystkiego Cos postaram się wrzucić niebawem.

Domyślnie

Bardzo mi sie podobaja kolory. Nastroj tego zdjecia, budowany tym przytlumionym swiatlem - swietny.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Dla mnie świetna fotografia, jest porządek w tym "chaosie" palikowym światło miód!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Światło i kolory świetne ,a ta lewa strona no cóż jak nie dało się inaczej. Pozdrawiam

Domyślnie

Pieknie klimat,swiatlo......Super
    Człowiek całe życie się uczy...

Domyślnie

Kolorki i kadr super

Domyślnie

Tonacja bajeczna...fajny klimat oddaje ten kadr, pozazdrościć

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów