Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Honda Civic EG3

Domyślnie Honda Civic EG3

Dziś miałem przyjemność sfotografować taką piękność i dlatego prosiłbym o słów kilka

1.

2.

Oszczędny w słowach Awatar krispike
    Miasto
    Lubelszczyzna

Domyślnie

Dopieszczona ta Honda. Niezła gleba...
    Na jedynce to koło trochę odciąga uwagę, może gdyby była mniejsza głębia ostrości.
    Dwójka nieźle się prezentuje, jednak lepiej by było gdyby odbicie było w całości. A szyby boczne tak wyszły czarno?...
    Może masz jakieś ujęcie z wnętrza tego japońskiego pojazdu. Widzę sporo JDMu.
    |D50|D300s|N18-70|N50/1.8|T17-50/2.8VC|SB-800|MF055XPro|
    "Wszystko, na co patrzysz w Twoim otoczeniu, powinno Cię cieszyć. A wszystko, co widzisz... to światło"

Domyślnie

1 mi się bardzo podoba ale mam duży niedosyt, bo autko ładne a tak mało go pokazałeś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krispike Zobacz posta
    Na jedynce to koło trochę odciąga uwagę, może gdyby była mniejsza głębia ostrości.
    Zgadzam się. Niestety dysponowałem przy tym zdjęciu tylko KITem 18-105, ponieważ nie mam żadnej stałki, a na 80-200 było niestety za blisko.

Cytat Zamieszczone przez krispike Zobacz posta
    Dwójka nieźle się prezentuje, jednak lepiej by było gdyby odbicie było w całości. A szyby boczne tak wyszły czarno?...
    Dwójka to sporo pracy w sofcie, szyby tak wyszły, a nie inaczej, bo brak mi jeszcze skills'a w PS.
    Podrzucę fotkę do poprawy grafikowi, który na bocznych szybach zrobi mi wiarygodne odbicia światła i powinno wyglądać ciekawiej.

Niestety z wnętrza nie mam zdjęć, ale po zadowoleniu właściciela sądzę, że nie była to ostatnia sesja.

3.

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcia. Jedynka najlepsza.
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Uprawnienia umieszczania postów