Close

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 106

Wątek: Jaki HDD?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Czyli krótko mówiąc WD Green omijać z daleka

Edyta:
    http://allegro.pl/seagate-1tb-st1000...767068703.html

Ma ktoś taki?
    Ostatnio edytowane przez Celeborn ; 26-11-2012 o 19:52
    Body+szkło

www.mpastuszak.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Celeborn Zobacz posta
    Ma ktoś taki?
    Ja mam ten Seagate tylko, ze 7200 RPM, jest glosniejszy od tego WD, ma przepracowanych 4200 godzin i jest ok, zawsze uzywalam Seagate, nie wiem co mnie napadlo zeby to zmienic i wziac WD, no ale.. teraz bede pamietac, ze jednak zawsze Seagate..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Szukaj raczej czegos z predkoscia obrotowa 7200, chyba, ze wieksze dyski od 1TB.....

Domyślnie

w sumie powiem tak, jesli mi ten dysk pochodzi bezawaryjnie kolejne jakies 2 lata, to dam mu jednak szanse, - za to wlasnie ze jest cichy.. a jezeli mi padnie drugi raz, to niestety, ta marke wysle na drzewo.. ;D
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Mam jednego wd green, ktory ~2lata pracuje 24h/dobe bez problemow Z dwoma pozostalymi (mam 3x wd green - 2x 2TB +1TB) rowniez nie mialem problemow.

Domyślnie

To tak jak ze wszystkim. Jednemu działa latami a innym pada dość szybko.
    Body+szkło

www.mpastuszak.pl

Domyślnie

To tak jak ze wszystkim. Jednemu działa latami a innym pada dość szybko.
    Tylko, ze o seagate czytalem a o WD osobiscie slyszalem i sam sie z tym G. musialem meczyc.....mowa o green, reszta to jedna liga jest0

Domyślnie

Tylko nie stawiaj systemu na czarnym WD bo hałas nie da Ci żyć.
    ...

Domyślnie

Na system mam dysk ssd. Więc nic nie mieli.
    Body+szkło

www.mpastuszak.pl

Domyślnie

Na system mam dysk ssd. Więc nic nie mieli.
    Jak chcesz magazyn to i tak wypadałoby kupić dwa dyski (bezpieczeństwo) ... no i bardziej opłaca się kupić większe modele (od 2 TB w górę), bo te najmniejsze (1 TB w dół) mają sporo gorszy stosunek cena/pojemność.

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów