Szukaj
"Allegro", "Allegro", ale nie chodzi o model jaki jest na zdjęciu; poprostu przyzwyczaiłeś nas do czegoś lepszego w fotograficznym znaczeniu tego słowa![]()
RozumiemCzasem lubię też popatrzeć przez obiektyw na mój dupo-wóz
Ale spokojnie niebawem zapodam o wiele ciekawszy temat w tym dziale. Nazwijmy go kontynuacją jednego, który już kiedyś był.
Ostatnie jest ok, ale brakuje światła, sama miejscówka i kadr mi leży. Wróć tam o dobrej porze z dobrym światłem i będzie gites![]()
hehe... fotki fajne, ale... no Wiesz: "Allegro"
Avensis nie robi takiego wrażenia, a tło czy światło nie urywa... głowy
Tak a'propos Allegro. Jak będizesz sprzedawał Toyotkę daj znać - widzę, że ładna, zadbana![]()
Pamiętaj, że Toyota to z założenia trwałe auto... Jeszcze sporo egzemplarzy jeździ modelu Carina, a co dopiero Avensis. Nie będziesz spełniał wymogu rzadkości, żeby zarejestrować jako zabytek :P
Na allegro troche za duzo tla, a za malo samochodu.
Jako foter glownie krajobrazu, wybiore 3.
Szkoda, ze swiatlo nie dopisalo.
Ale miejsce spoko.
Sprobowalbym jakas sesyjke autka zrobic z tymi drzewami przy lepszych warunkach swietlnych.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Nienaturalne umieszczenie glownego elementu powoduje, ze wzrok ucieka gdzies w dal, na nieistotne lampy i garaz. Lipa. Inaczej mowiac "ahtystyczne na sile"
Skontaktuj się z nami