Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: homebody

Domyślnie homebody

moje pierwsze foto na forum, w ramach przywitania:)

liczę na konstruktywną krytykę. Ale taką, która zachęci mnie do działania, pracowania nad sobą, a nie która będzie próbowała mi bezpodstawnie pokazać, że moje zdjęcia to gnioty. Bo przecież jesteśmy tu po to, żeby się doskonalić, prawda?

1.

Domyślnie

witam witam w końcu !
    foto bardzo przyjemne w odbiorze, dobra lekka obróbka, światło ciekawe (;]), stylizacja odpowiednia do roli.
    cóż mogę powiedzieć - czekam na więcej, bo podoba się bardzo
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Byłem osobiście przy tworzeniu tego zdjecia, jak i stylizacji Zdolna z Ciebie dziewczyna, masz już spore doświadczenie.
    Przyjemny kadr Oby było tutaj takich więcej
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

nikt nic? liczyłam na lepsze przyjęcie!

Domyślnie

Zdjęcie poległo na kilku frontach, z tego względu ciężko komentować, przede wszystkim nie pasuje mi miejsce do stylizacji modelki, nie pasuje poza do kadru z tej perspektywy i na koniec nie pasuje światło z taką obróbką. Widać pomysł, wkład w przygotowanie modelki, ale niestety wiele rzeczy się nie zgrało. Mówiąc krótko przekombinowana praca.
    D90

Domyślnie

Wg mnie foto bardzo dobre, świetna stylizacja. Jedynie przeszkadza mi ta "krzywizna zdjęcia"

Wstaw kilka kdrów z tej sesji
    D300+MB-D10| N18-55 | 35/1.8 | 50/1.8 | SY85/1.4 | SB-900 | Flipside 400 | MF 055XPROB | 2x YN 560 | RF-602 | F&V |

Uprawnienia umieszczania postów