Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Grand Canyon

Domyślnie Grand Canyon

Witam, i co myślicie? Dzięki za komentarze

konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

Domyślnie

Ehh ale kolorki ehhh

Witam,

Wiec dal bym wiecej nieba, bardziej na prawo ( objac cien ) i ciutke zmienił perspectywe.

A tak to codowne miejscie i codowne kolory ech . Fajne

Pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

szarówa w szczecinie i jak sie widzi takie kolorki to nic tylko sie zdolowac:/
    D7200

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Coś jest nie tak w tym zdjęciu. To znaczy świetne zdjęcie do albumu i aby pokazywać rodzinie i znajomym "zobacz, byliśmy nad Kanionem!". Jednak technicznie jakoś nie leży. Rozumiem że GO musi być na nieskończoność bo przecież musi być widać że to Grand Canyon a nie Zakłady Tekstylne w Skierniewicach, ale zdjęcie nie ma trójwymiarowej perspektywy. Odnoszę wrażenie że ten kanion jest na wyciągnięcie ręki od tej dziewczyny. Tak jakby on był namalowany, albo był jakąś atrapą, a ona może w każdej chwili się podeprzeć ręką o przeciwległą stronę, albo postawić tam szklankę z herbatą.
    A może to o czym pisałem to zaleta, bo ten kanion to taki niesamowity że nawet nie ma wrażenia wielkości.
    Ale tak mi się wydaje że lepsze ujęcie byłoby jakby fotograf przykucnął albo zrobił zdjęcie z niższej perspektywy.
    A może tylko się czepiam bo mi się nudzi....

Domyślnie

a mi sie wlasnie podoba to, ze kanion wyglada jak namalowany, na wyciagniecie reki i mysle, ze dokladnie o to chodzilo : ) super fotka!
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Dziewczyna piękna ale ... zasłania kanion

Domyślnie

Fototapeta. Ale ładniejsza od ludzi trzaśniętych lampą na tle zachodu słońca nad morzem.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Zgadzam się ze swiatlem. Pierwsze moje wrażenie było takie, że Pani jest wklejona na tło Wielkiego Kanionu a odczucie spotęgowały jeszcze cienie w kanionie, bo pomyślałem że jeden z nich należy do Pani. Też dałbym więcej góry.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Dzięki za uwagi. Faktycznie trochę jak wklejone jak tak się przypatrzę. Ale to chyba dlatego, że - wstyd się przyznać - kanion wyszedł mi nieostry (za mała głębia jednak). Próbowałem to lekko uratować ostrzeniem, ale chyba faktycznie nie do końca wyszło. Więcej góry? A ja chciałem to niebo w ogóle wywalić

Dzięki i pozdrawiam
    konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów