Szukaj
Jak dla mnie bardzo kiepskie, jakaś dziwna poświata? Dziwny WB. A szumów w tej skali się nie zobaczy. Lepsze zdjęcie z ręki zrobię na D90.
Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.
było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II
moje pstryki, na fejsie, instagram
A nie potraktowałeś tego zdjęcia stemplem? Niebo jakoś dziwnie wygląda.
bck1007 - niezła antyreklama nowego wypustu Nikona.
D200+słoiki
Generalnie wszytko ty zdjęciu wszystko leży i kwiczy: kadr, kolory, balans bieli, ostrość i jakość obrazu.
Zacznij od statywu, bo nocne zdjęć architektury nie robi się na f1.4
Jak już jesteśmy przy kościołach to fotka z mojego D600:
Kurcze jestem pod wrażeniem tego sprzętu, niesamowite iso, detal, DR i ogólnie kolorystyka do której nie można się przyczepić. trochę się obawiałem kolorów nikona, przyznaję że ten cały czarny pr jaki można było znaleźć w necie podziałał i na mnie. Generalnie jest dobrze inaczej niż w fuji ale da się to ogarnąć. Pierwszy dzień i puszka w sumie ogarnięta, af pewny bez pudeł, testowałem na moim małym synku i w świetle dziennym i żarowym i bardzo ładnie sobie radził z małym brzdącem. Obiektywy które były pewne z fuji tu też są oki, a te które lubiły nie trafić również kapryszą, na szczęście jest możliwość regulacjiDługo czekałem na sprzęt, który dorówna dynamiką fuji s5 i w końcu się doczekałem
Co do gripa to działa z baterią nikona a nie działa z enelopami.
można się w ten sposób skutecznie wyleczyć z publikowania swoich zdjęć na forachco prawda filtr nie w moim guście ale mojej uzależnionej od Instagrama znajomej by się pewnie bardzo podobało.
Borat - super zdjęcie!
Jak się skupisz na robieniu zdjęć, to z reguły nie będziesz mieć problemów.
Jak się skupisz na szukaniu problemów, to nie będziesz mieć ładnych zdjęć.
Mój aparat nie ma problemów z AF, nie chlapie olejem i nie sypie kurzem na matrycę.
A teraz jest do tego mały, lekki i ma fajne stałki. E-M10!
Tylko że jesli sie chce pokazac mozliwosci aparatu to sie pokazuje zdjecia z aparatu a nie z instagramopodobnymi filtrami, prawda ?
Dla odprężenia i zmiany kontekstu dorzucę swoje trzy z pierwszego testu polowego D600 na koncercie
Urszula Dudziak z zespołem, Jazz Cafe Łomianki, 8 marca 2013.
1.
2.
3.
Wywołane w LR.
W tym klubie robię zdjęcia regularnie, poprzednio przy użyciu D300, ale zdarzyło mi się sprawdzić D700 i Olympusa OM-DZainteresowanych praktycznym porównaniem obrazków z wymienionych puszek zapraszam na moją stronkę.
Zadowolony z zakupu D600 jestem i tyle. Uważam, że się sprawdza![]()
Ostatnio edytowane przez Lucjusz ; 30-03-2013 o 10:37 Powód: uzupełnienie wpisu
Skontaktuj się z nami