Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kambodża urywki.

Będąc z rodziną w Kambodży poza zwiedzaniem Angkor Wat i innymi turystycznymi atrakcjami zabezpieczyłem jeden dzień, aby wybrać się na kambodżańską wioskę. W paru domach spędziłem dłuższą chwilę, z wieloma ludźmi wymieniłem uśmiechy. Parę fotek też zrobiłem. Zamieszczam w turystyce, aby było na luzie Wybrałem te z dziećmi, banalnie.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Dodatkowe:

17.

18.

Domyślnie

Bardzo fajnie Ci to wyszło.
    Nie dotknięte cywilizacją miejsca zawsze są wdzięcznym tematem do fotek, a tu jeszcze dobre kadry i technika.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Tak, bardzo sympatyczne zdjęcia. Te dodatkowe to wisienki.
    red light, dark room...

Domyślnie

Tak , dzieciaki w Kambodży to wdzięczny temat. Widzę wioskę w Siem Reap , troszkę Chong Khneas.....
    Pozdrawiam
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

Chciałem wyróżnić jakieś z podanych zdjęć..ale.. wszystkie są świetne, według mnie te zdjęcia dają do zrozumienia, że można cieszyć się z życia w każdych warunkach . Good Job!
    Nieważne czym - ważne jak!

Domyślnie

kategoria pstryków z wakacji. Niestety nic więcej.
    Ani kadrów, ani obróbki, ani tematu - albumowo. I to głównie ostatnie strony.

Domyślnie

zdjęcia bardzo fajne,Zdjęcia poprawne, ładnie skomponowane - po prostu reportaż z podrózy
    Co do pstryków to się nie zgodzę. Nie róbmy z każdego zdjęcia jakiejś pracy artystycznej. Pewnie jakbym przytoczył prace Kapuścińskiego czy Sikory też by ktoś powiedział ze to zwykłe pstryki.
    N i pare gratów

Domyślnie

Dzięki za komentarze, jeszcze raz zaznaczę, dałem do wakacyjnych, aby było bez napinki. Liczyłem na wymianę bardziej spostrzeżeń (patrz fufinek, andrzej, Travis), niż zgłebiania zawiłości braku artyzmu.
    Kolego stock, ty mnie chyba nie lubisz, bo to nie pierwszy raz. Sama krytyka jeszcze ujdzie, ale ta twoja doprawiona jest drwiną.
    Ostatnio edytowane przez Jai pur ; 24-11-2012 o 11:08

Domyślnie

Zdjęcia fajne, oddają klimat, technicznie też dobre. Bardzo mi się podobają.
    Canon do pracy, Nikon z sentymentu

Domyślnie

Z ciekawości: jaki zestaw sprzętu zabrany był na wyprawę bo nie ma EXIF.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów