Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Ania ...

Domyślnie

2. nie za bardzo... wyglada na spaprane mocno...

pozdrawiam

m
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
    :: wedding photography [http://looanah.com] ::

swiatlo
    Gość

Domyślnie

No sztukencja niesamowita!

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie hi!!!

Ja bym sie chcial zapytac za co te gwiazdki???/Modelka fajna ale zBlurowana na maksa....Przeciez nie o to chodzi.!!!

Domyślnie

Może odpowiem na niektóre zarzuty względem moich zdjęć.
    Spodziewałem się że może zostać wytknięta mi za duża plastikowość niektórych moich zdjęć.
    Obróbka którą zastosowałem przy zdjęciach ukazujących największe zbliżenie twarzy modelki jest znacząca.
    Nie wynika ona np. z chęci pochwalenia się przed wami iż taką obróbkę potrafie. Jest ona wynikiem po części ustaleń jakie poczyniłem z modelką już podczas wykonywania zdjęć. Poprosiła mnie ona a wręcz zarządała abym przy obróbce niektórych zdjęć zastosował daleko idące zmany w wyglądzie jej skory gdyż pomimo zastosowania kosmetyków pozostawiała ona wiele do życzenia.

Wybrałem kadry z tej serii które mnie najbardziej sie podobały. Cieszę się iz niektórzy zdecydowali się skomentować i ocenić moje zdjęcia. Każdy z nas ma inaczej usytuowaną umowną granice dopuszczalnej ingerencji w zdjęcie. Na szczęście modelka zadowolona jest z zdjęć.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Nie no, światło eleganckie, miękkie superowne, jedynie co mi przeszkadza to: na 4 się garbi, albo taka dziwna poza jest, a na 2 trochę przesadziłeś z nieostrością, jedno oko jest ostre potem nos i drugie oko już nie, ale włosy opadające za linią nosa znów są ostre

Domyślnie

mi sie podoba 3 i w kolorze, ew obcieta 6 - bez dołu - nie podoba mi sie jak sie podpiera. reszta jest estetyczna ale nie przyciaga tak bardzo uwagi. Pozdrawiam, fajna sesja
    D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
    "- Po co wasze swary głupie,
    - Wnet i tak zginiemy w zupie!"
    J. Brzechwa

Domyślnie

podobają się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cinki23 Zobacz posta
    (...) Poprosiła mnie ona a wręcz zarządała abym przy obróbce niektórych zdjęć zastosował daleko idące zmany w wyglądzie jej skory gdyż pomimo zastosowania kosmetyków pozostawiała ona wiele do życzenia.
    ...tylko, ze ta skora wyglada (podejrzewam) gorzej niz w rzeczywistosci... dostaje szamotania pepka jak slysze teksty, ze trzeba zdjecie mocno "wypacykowac", bo.... itd...

...eee...

pozdrawiam

CD

PS. nie mozna przesadzac w zadna strone...
    :: wedding photography [http://looanah.com] ::

Domyślnie

wszystkie sa ladne ale 1 super - najlepsza z pokazanych , 2 dobra - tylko za mocna wygladozna, 6 tez bdb
    D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów