Close

Strona 2 z 26 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 254

Domyślnie

Z uwagą czytam wszystko co piszecie i dziękuję za udział w tym temacie. Nasuwa mi się jeszcze jedno pytanie. Używacie monitorów podglądowych? Jeśli tak to w jakich sytuacjach i jakich modeli? Słyszałem opinię że w reporterce ślubnej to raczej większy kłopot niż pomoc.

Domyślnie

Niestety... monitory tanie to dramat barwowy - sam mam 5 calowego lilputa , miałem przez chwilę 7 calowego. Kicha na całego

Domyślnie

Pomagały chociaż ustawić ostrość?

Domyślnie

Miałem monitor pożyczony, to zupełnie inna jakość jeśli chodzi o ustawianie ostrości
    Canon do pracy, Nikon z sentymentu

Domyślnie

Tak, ale przy 5d i sygnale jaki wysyła na monitor w czasie nagrywania nie było to porażajace ułatwienie
    Nie wiem jak zachowuje się 800tka - musisz zobaczyć

Domyślnie

fafniak widzę że masz porównanie z 5D (II III?) Napisz jakie są praktyczne różnice w obsłudze. Wiem że Canon lepiej sobie radzi w trudnych warunkach ale to już wszyscy wiemy. Zależy mi bardziej żebyś opisał czego Ci brakuje w D800 co ma Canon i odwrotnie. Jakie rozwiązania najbardziej utrudniają pracę?

Domyślnie

Ja używam 7" liliputa. Zamontowany na krainę... Bez niego nie wyobrażam sobie pracy
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Niestety w tej chwili nie stać mnie na 800tkę
    mam 5dII + trochę gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    Ja używam 7" liliputa. Zamontowany na krainę... Bez niego nie wyobrażam sobie pracy
    Jak to fajnie jak tablet udaje madrzejszego ode mnie i zamiast kran wstawia krainę
    Najfajniej nagrywało mi sie a77 ... Polprzepuszczalne lustro pozwalało śmiało korzystać z AF, do tego jeszcze peaking... Bajka. Natomiast obraz z D800 jest nieporównywalnie lepszy, wręcz zyleta.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

ale piszesz o podglądzie czy obrazie wynikowym w stosunku do alfy?

Strona 2 z 26 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów