Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 59

Wątek: Przeszło mi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    to jest dobre ujęcie istoty rzeczy, ludzie w dobie dostępnych aparatów wszędzie byli i wszystko prawie obfotografowali, więc pozostaje pytanie jak i w jaki sposób można jeszcze kogoś ciekawym kadrem lub ujęciem zaskoczyć, tutaj nie ma nieskończonych pomysłów a raczej sztampowe i powtarzalne pstryki..
    może jedynie reportaż i zawarte w nim emocje są w stanie kogoś zaskoczyć, bo cała reszta...jest w internecie

Ale kolego ja od tego wyszedłem że już nie mam potrzeby nikogo zaskakiwać ani zaspokajać cudzych zmysłów a zacząłem się cieszyć własnymi "sztampowymi i powtarzalnymi pstrykami" które są związane z moimi własnymi odczuciami/wspomnieniami jak chociażby chmurka z pierwszego postu. I brak tej potrzeby fotografowania dla kogoś, zaczął mi na powrót dawać radość z używania aparatusa.

Domyślnie

@seler - fajna Altocumulus Lenticularis na tym zdjęciu
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    @seler - fajna Altocumulus Lenticularis na tym zdjęciu

wierzę na słowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    Ale kolego ja od tego wyszedłem że już nie mam potrzeby nikogo zaskakiwać ani zaspokajać cudzych zmysłów a zacząłem się cieszyć własnymi .
    i do tego właśnie zmierzamy w tym wątku, śmiem zauważyć Panowie radość z fotografowania, r a d o ś ć, własna nie przymuszona bez niczyjej oceny
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    Właśnie stałeś się artystą,
    ale żeby ktoś Cię docenił będziesz niestety musiał umrzeć.

Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Bardzo fajny wątek.

Tak a propos "artyzmu" - od kiedy dowiedziałem się, że dzieła typu "Czarny kwadrat na białym tle" to sztuka przez duże "SZ", nie uznaję w tej dziedzinie żadnego autorytetu. Jest to tak subiektywne, że nikt mnie nie przekona co sztuką jest a co nie jest. Albo to czuję albo nie.
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

Artystów ponoć można zobaczyć w MTV. Od 20 lat praktycznie nie widziałem tam żadnego...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Mnie przeszła ochota na robienie zdjęć półtora roku temu i nadal mnie to trzyma. Jestem szczęśliwym człowiekiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez till Zobacz posta
    Bardzo fajny wątek.

Tak a propos "artyzmu" - od kiedy dowiedziałem się, że dzieła typu "Czarny kwadrat na białym tle" to sztuka przez duże "SZ", nie uznaję w tej dziedzinie żadnego autorytetu. Jest to tak subiektywne, że nikt mnie nie przekona co sztuką jest a co nie jest. Albo to czuję albo nie.
    Sztuka nie nie jest dla wszystkich, zwłaszcza ta przez duże "SZ" znaczy się w sensie "Czarny kwadrat na białym tle", podobnie jak "Quernica" Picassa.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Artystów ponoć można zobaczyć w MTV. Od 20 lat praktycznie nie widziałem tam żadnego...
    Co to jest MTV?
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów