Szukaj
bardzo ładne! faktycznie było takie czyste ??
tylko tło tak troche hderem trąca![]()
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
No no no.. nice car.. ale fota to rewelacja, jeszcze umieścić na dole po prawej jakiś fajny napis ferrari i plakat byłby idealny
![]()
Nieważne czym - ważne jak!
pes ale oponki, szyby i lampy czyściutkie jedynie zderzak trochę, ale skoro to 4 fotki to inna rozmowa,
co nie zmienia faktu że dobra robota![]()
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
Pes i powiedz co ja Ci mam napisać? Nie dość że zawsze trafiasz na fajne furki, to jeszcze potrafisz porządnie to pokazać. Dźwigasz statyw ze sobą? Czy poprostu masz zakrzywienie mięśniowo stawowe i robisz serię 10 sztuk bez ruchu ?
Ostatnio jak się czaiłem na Phantoma to mnie przegonili ...
Ostatnio edytowane przez hellix ; 20-11-2012 o 00:05
N
Pamiętam Twoje początki na forum. Czasem sobie zerkne co tam nowego wrzucisz i postęp zmierza w zdecydowanie dobrym kierunku. Tak 3maj
Ja bym ten kadr określił jako podtrzymanie dobrej formy
Nic więcej nie dodam, bo wszystko zostało powiedziane![]()
Wielkie dzięki za tak przychylne komentarze, miło mi to słyszeć. Ja też doskonale pamiętam swoje początki i wiele bym dziś zmienił w tych starych fotachOdpowiadając na pytanie hellixa: moje stawy są OK, a tutaj miałem statyw, czas naświetlania 6s, f/2,8, ISO-200. Wogóle to foto jest powrotem do starego kadru, czasem warto i chyba tutaj się to sprawdziło. Wrzucam jeszcze jedną wersję, która w moim odczuciu jest lepsza, chłodny WB chyba bardziej pasuje. Jak to odbieracie?
imo better![]()
Skontaktuj się z nami