Chętnie zobaczyłbym większą i nieprzeostrzoną wersję, ta podłoga mnie intryguje.
Szukaj
Obywdie odslony bardzo przeostrzone niestety. Ostre swiatlo nie bylo tu pomocne. Ale po prostu, bardzo przeostrzyles zdjecia.
Sama podloga na zdjeciu wydaje sie nader obiecujaca.
Takze czekamy na delikatniejsza wersje.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Właśnie wróciłem zmęczony z 2-dniowej delegacji.
1. Podłoga.
Powiem szczerze, osobiście mam duży niedosyt. Chętnie bym widział jakąś linię prowadzącą, cieńką wijącą się ścieżkę. Jest to jednak niemożliwe.
Ten dywan to Cladonia stellaris czyli chrobotek alpejski. Wysoki na 5-15 cm, miły w dotyku i cudownie ugina się pod stopami. Zabronione jest chodzenie po nim, zrywanie nie mówiąc już o rozbijaniu namiotu, gdyż stanowi główne pożywienie reniferów. Nas on urzekł na poprzedniej wyprawie przez Finlandię na Nordkapp i dalej.
1. Przeostrzenie.
Dzięki Wam wiem, że monitor mam do bani. Jest to dla mnie dużym zaskoczeniem.
Ponieważ u mnie nie widać przeostrzenia, więc nie ma sensu je robić na chybił trafił. Dlatego też proszę Was o wyrozumiałość i cierpliwość.
Z powodu pracy zawodowej a później kilkuletniej choroby mamy duże zaległości w domu. Żonę mam bardzo wyrozumiałą, dlatego tym bardziej nie powinienem nadużywać jej cierpliwości.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję Wam wszystkim za cenne uwagi.
Pozdrawiam
Krzysztof.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Skontaktuj się z nami