Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Z komina

Domyślnie Z komina

Witam i pozdrawiam.

Domyślnie

Fajnie wypatrzone. Podoba mi się takie zestawienie.
    Dla zabawy ujednoliciłbym jednak kolor ściany dolnego budynku... Mz fota zyska.
    NIKON

Domyślnie

Dzięki. Zastanawiałem się też nad wersją cz-b. Poziomy pas na dolnym budynku w moim odczuciu ma równoważyć pion wynikający z biurowca i komina.

Domyślnie

A ja zaproponuję wersję w kwadracie (zaczynając od góry oczywiście) i cz-b. ... i w ramce. Co wy na to ?
    Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10

Domyślnie

Mnie też się widzi bardziej cz-b i wykadrowane w kwadracie ew. bez tego dolnego paska z oknami bo jakoś dużo poziomów mi się widzi w tym pionowym formacie.
    Znakomita kompozycja.

Domyślnie

Cz-b ok, ramka też, natomiast mzd kwadrat, zaczynając od góry, wyszedł tak sobie, całość była dość "przysadzista", brakowało dołu. Lepiej już mzd wyglądał kwadrat od dołu, wyszła konsekwentna kompozycja zamknięta. Pzdr

Ps bez dolnego paska okien spróbuję

Domyślnie

Kwadracik, też niczego sobie byłby mz. Lekkość ( mglistość ) góry wcale nie będzie bardzo ciążyć dla całości...
    NIKON

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ja bym tu nie kwadracil bo ten prostokat na dole dodaje uroku. Kolorki tez mile wiec nie wiem czy CZB by tu pomoglo. Calosc na duzy +!

Domyślnie

Prawdziwy plebiscyt się zrobił . Dzięki za wypowiedzi, zostanie raczej jak jest. Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów