Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 63

Domyślnie

Isopierdylion dobre
    Pewnie najbardziej przeszkadza brak umiejętności :/ mam średnio pięć sekund zanim mlode(czytaj 10 cio miesięczne bliźniaczki)dotrą do aparatu, coś tam staram się ustawić, ale finał marny, lampa do tego - to już zupełnie młodzież by z ciekawości pieluchy posikała i w obiektyw wlazła. może i klik lustra je kręci.
    Przeszkadza mi rozmiar, problemy mam z AF, może już do serwisu się nadaje, na wyjazdy jak nawet zabiorę to z futerału w końcu i tak nie wyjmuję, bo czasu i rąk brakuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drdln Zobacz posta
    Wnioskuję z pierwszego posta, że filmy to nie jest główne kryterium wyboru.
    No tak, ale taki bezlusterkowiec nawet Panasonica duzo pozostawi w tyle takie d80.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez picikola Zobacz posta
    Pewnie najbardziej przeszkadza brak umiejętności
    Nie ja to napisałem Ale cieszę się, że uderzasz w tę nutę, bo zwykle to nas dużo bardziej ogranicza niż sprzęt który posiadamy

Do filmów kup najtańszego nexa lub rx100, który będziesz miała przy okazji jako super przenośny zestaw wakacyjno/spacerowy.

Do zestawu lustrzankowego nabądź lampę, oczywiście taką która będzie pracowała w CLS z Twoim D80.
    Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 16-11-2012 o 00:07

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Pewnie co nie wybiorę, to póki się nie podszkolę, to wiele lepiej nie będzie niż z d80, ale jak jak będzie bardziej praktyczny to częściej będę używać i szybciej się nauczę. Filmiki też ważne bo dzieciaki rosną, dni uciekają, a ja nie mam czym ich kręcić, do Hollywood się nie wybieram, ale godną pamiątkę mieć bym chciała, więc zakup sam się nasuwa.

Domyślnie

d80 + 50 1.4 to naprawde swietny sprzet, zaden Nex Ci nie zastapi tej ergonomii, chyba, ze moze -7? ja bardzo dlugo uzywalam d80 + 35 1.8 z lampa i naprawde nic wiecej nie potrzeba.. chyba ze kolejny Nikon ktory da o jakies 10% ladniejszy obrazek.. ale tak mozna bez konca..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

A kiedy ma być nex 6 w sprzedaży?

Domyślnie

Widze, ze nie tylko ja mam klopot przy fotkach z dzecmi w domu. Z Nikonem D7000 uzywalem 35mm i bylo cacy, szybki AF jasne szklo a teraz brakuje mi tego. Zeiss 24mm z ceny nie spada, moze niedlugo E35mm f1.8 stanieje razem z Nex6 to bym sie skusil.
    NEX- 5R

Domyślnie

a co powiecie o x10 lub x100?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez picikola Zobacz posta
    a co powiecie o x10 lub x100?
    Ale zdecyduj się o którym mamy powiedzieć, bo to zupełnie co innego. Łączy je natomiast to, że w filmowaniu, nawet amatorskim, nie są to najlepsze wybory.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

X100

Max 5.. Fail 0
    Jasne szkło: 4.5
    Filmy: 2
    Portret : 3
    Reportaż: 4
    AF: 2
    Ostatnio edytowane przez qbic ; 16-11-2012 o 13:18

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów