Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Astro

Domyślnie Astro

Witam. Proszę o oceny. Pozdrawiam

Domyślnie

Góra bardzo fajna, dół postarałbym się zagospodarować jakimś ciekawym elementem, w takiej postaci dół dość pustawy niewiele wnosi do kompozycji.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Podobnie do w/w
    Kadrowalbym w kwadracie
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    Kadrowalbym w kwadracie
    Dokładnie to samo pomyślałem, zanim przeczytałem komentarz kolegi pgaik
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Też bym wybrał kwadrat, odcinając cały dół.
    Nie znam się, więc spytam - co to jest ta biała kreska? Gwiazdy są nieruchome, to jakiś samolot?

Domyślnie

Jest to satelita. Samolot mruga zazwyczaj i byłyby przerywane kropki czerwone lub niebieskie choć szczerze powiem że tak nisko horyzontu nie widziałem jeszcze satelity i dopiero na zdjęciu zauważyłem. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez fantasywings ; 15-11-2012 o 13:19

Domyślnie

Nie wiedziałem że satelity poruszają się aż tak szybko. Dzięki za odpowiedź.

Domyślnie

Nie bede oryginalny... w kwadrat to... i piekna fota.
    Podoba mi sie klimat Twoich zdjec.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fantasywings Zobacz posta
    Jest to satelita. Samolot mruga zazwyczaj i byłyby przerywane kropki czerwone lub niebieskie choć szczerze powiem że tak nisko horyzontu nie widziałem jeszcze satelity i dopiero na zdjęciu zauważyłem. Pozdrawiam
    Nie jest to satelita - satelity są bardzo słabo widoczne (ze względu na swój rozmiar), zazwyczaj słabiej niż samoloty. Dodatkowo u nas zazwyczaj są tuż nad horyzontem.

To co widać na twoim zdjęciu to ISS.

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Nie wiedziałem że satelity poruszają się aż tak szybko. Dzięki za odpowiedź.
    Są znacznie szybsze niż samoloty. ISS okrąża Ziemię w trochę ponad 90 minut i porusza się z prędkością w okolicy 28 000 km/h.

Uprawnienia umieszczania postów