Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Bodø

Domyślnie Bodø

Kilka samolotow z czerwcowych pokazow.

1

2

3

4

5

6

7

8

9
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Suuuuuper... Gratuluje. 2...5...7... Podoba mi się najbardziej. Pozdr
    [email protected]
    D7000/Nikkor 18-105 VR / Nikkor AF 50 f/1.4D

Domyślnie

łaaaaaał.

No, kawał dobrej lotniczej roboty! Blaszane ptaki w pięknej oprawie!

Wyróżniam "eF-a szesnastego" z 4-ki. Wygląda bajkowo

Tak z ciekawości, jakim zestawem robione??

Domyślnie

Piątka wymiata... Świetne światełko dały te flary, zreszta wszystkie są dobre.
    No i czwórka świetna - brawo
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fan911 Zobacz posta
    łaaaaaał.

No, kawał dobrej lotniczej roboty! Blaszane ptaki w pięknej oprawie!

Wyróżniam "eF-a szesnastego" z 4-ki. Wygląda bajkowo

Tak z ciekawości, jakim zestawem robione??
    D700 400 2,8af-i tc 20
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Kapitalne zdjecia

Domyślnie

Zdjęcia wiadomo,
    ale Eski gdzie moja gazeta?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    D700 400 2,8af-i tc 20
    Dziękuję za info i ... nie mam więcej pytań.

Szkoda, że foto lotniczę w 90% zależy od sprzętu, często bardzo drogiego. Ja ze swoją D90 nie mam szans na takie ujecia i to jest najbardziej "beznadziejne" w tej dziedzinie fotografii.

Nie sprawdza się tu powiedzenie, że sprzęt jest dodatkiem, a liczy się tylko talent i doświadczenie fotografa. Tu licza się głównie milimetry obiektywu, z napisem Nikkor na obudowie zwłaszcza.

Oczywiście nie mam nic do zdjeć, bo są genialne. Chciałoby się powalczyć na pokazach takim sprzętem.

Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fan911 Zobacz posta
    Dziękuję za info i ... nie mam więcej pytań.

Szkoda, że foto lotniczę w 90% zależy od sprzętu, często bardzo drogiego. Ja ze swoją D90 nie mam szans na takie ujecia i to jest najbardziej "beznadziejne" w tej dziedzinie fotografii.

Nie sprawdza się tu powiedzenie, że sprzęt jest dodatkiem, a liczy się tylko talent i doświadczenie fotografa. Tu licza się głównie milimetry obiektywu, z napisem Nikkor na obudowie zwłaszcza.

Oczywiście nie mam nic do zdjeć, bo są genialne. Chciałoby się powalczyć na pokazach takim sprzętem.

Pozdrawiam!
    Owszem, ale również w tej dziedzinie sprzęt tylko pomaga. Jest duuuużo foto lotników którzy robią suuper zdjęcia D90 + N70-300 (Qna i wielu innych ). Najważniejsza to miejscówka, w Bodo było blisko pasa i często te 400 + TC czy 500 było zdecydowanie za wąsko ( tam też robiłem D3s + 70-300 i to często ); ale żeby zrobić takie zdjęcia to niestety trzeba duuużo jeździć - i to jest klucz do sukcesu największy.
    Ostatnio edytowane przez wilk325 ; 15-11-2012 o 14:49

Domyślnie

Myślę że nie masz racji.
    Ważna jest zwyczjanie świadomość możliwości sprzetu którym dysponujesz. Będąc na pokazach nawet z małpą można zrobić świetne foto. Nie każde które by się chciało rzecz jasna.
    D90 jest zupełnie przyzwoitą skorupą. Do tego 70-300 z VR i można zupełnie przyjemnie się bawić bez większych kompleksów.
    pozdrawiam Michał
    moje pstryki lotnicze:
    www.air.art.pl www.fotoaktywni.art.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów