Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Laura

Domyślnie Laura

Witam i zapraszam do oglądania i komentowania.
    Modelinka:
    http://www.maxmodels.pl/madaboutyou.html

Domyślnie

klimat rewelacja podoba się bardzo.
    pozdrawiam po sąsiedzku
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Dzięki militarius, również pozdrawiam.

Domyślnie

Bardzo przyjemny klimat na zdjęciach. Najbardziej podoba mi się dwójka i czwórka, są naprawdę bardzo dobre. Czerń i biel chyba za dużo zabiera tym zdjęciom, kolor moim zdaniem zdecydowanie lepszy. Super panowanie nad kolorem, wyszczególnienie modelki ze zdjęcia, pomysł również ciekawy. Nie wiem czy modelka nie mogła się bardziej postarać, bo czasem wygląda na znudzoną (6). Ogólnie jednak zdjęcia prezentują się bardzo dobrze. Gratuluję i pozdrawiam!

Domyślnie

Ładnie wyczarowałaś klimat Na 7 tylko nie podobają mi się schowane oczy w cieniu, ale to kwestia gustu
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Kolory są niesamowite i takie przygaszenie ich jeszcze potęguje efekt.
    Co to za pył na 2?
    d5000
    KOBIETA

Cool

Co to za pył na 2?
    to pył z przekwitniętej nowłoci
    Na 7 tylko nie podobają mi się schowane oczy w cieniu
    tak mi się spodobało i tak zostawiłam - ale rozumiem, że nie wszystkim musi się podobać
    Nie wiem czy modelka nie mogła się bardziej postarać, bo czasem wygląda na znudzoną (6)
    Akurat na tym zdjęciu poprosiłam modelkę o "zero ekspresji" więc to chyba moja wina

Dzięki wszystkim za komentarze.

Domyślnie

o, kojarzę jedynkę z FF...
    Niezbyt podobało mi się centralne kadrowanie i podtrzymuję opinię. Ale widzę, że reszta (chociażby 2, po drobnej poprawie dolnego cięcia) kładzie pierwszą fotę na kolana!
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

Ale widzę, że reszta (chociażby 2, po drobnej poprawie dolnego cięcia) kładzie pierwszą fotę na kolana!
    Z dwójką mam taki problem, że niemiłosiernie wkurza mnie drzewko w tle

Domyślnie

co Ty mówisz, drzewko jest super klimatyczne! Wkurza tylko ten patyczek wystający zza głowy nad prawym okiem, ale to przeciez można zastemplować bez problemu
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów