Szukaj
klimat rewelacjapodoba się bardzo.
pozdrawiam po sąsiedzku![]()
|| 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf
Dzięki militarius, również pozdrawiam.
Bardzo przyjemny klimat na zdjęciach. Najbardziej podoba mi się dwójka i czwórka, są naprawdę bardzo dobre. Czerń i biel chyba za dużo zabiera tym zdjęciom, kolor moim zdaniem zdecydowanie lepszy. Super panowanie nad kolorem, wyszczególnienie modelki ze zdjęcia, pomysł również ciekawy. Nie wiem czy modelka nie mogła się bardziej postarać, bo czasem wygląda na znudzoną (6). Ogólnie jednak zdjęcia prezentują się bardzo dobrze. Gratuluję i pozdrawiam!![]()
Ładnie wyczarowałaś klimatNa 7 tylko nie podobają mi się schowane oczy w cieniu, ale to kwestia gustu
![]()
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Kolory są niesamowite i takie przygaszenie ich jeszcze potęguje efekt.
Co to za pył na 2?
d5000
KOBIETA
to pył z przekwitniętej nowłociCo to za pył na 2?
tak mi się spodobało i tak zostawiłam - ale rozumiem, że nie wszystkim musi się podobaćNa 7 tylko nie podobają mi się schowane oczy w cieniu
Akurat na tym zdjęciu poprosiłam modelkę o "zero ekspresji" więc to chyba moja winaNie wiem czy modelka nie mogła się bardziej postarać, bo czasem wygląda na znudzoną (6)
Dzięki wszystkim za komentarze.
Z dwójką mam taki problem, że niemiłosiernie wkurza mnie drzewko w tleAle widzę, że reszta (chociażby 2, po drobnej poprawie dolnego cięcia) kładzie pierwszą fotę na kolana!![]()
Skontaktuj się z nami