Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Domyślnie Parasole paraboliczne

Mówiłem w wątku o lampach plenerowych o nowościach i to jest właśnie tą nowością czyli parasolki paraboliczne w rozmiarach od 110cm poprzez 150cm do 180cm czyli na chwile obecną 3 rozmiary w dwóch rodzajach czyli srebrne i transparentne. Jest to jak widać na zdjęciach zupełnie inna konstrukcja od standardowych parasoli jak i kształtem tak i wykończeniem bo jak widać są z bardzo elastycznego tworzywa a nie z metalu który jest podatny na stałe zagięcie. Ceny od 99zł do 299zł. W razie pytań służę pomocą Będzie jeszcze jedna nowość i uważam ją za bardzo ciekawą

Domyślnie

Mało paraboliczne się wydaja, czy to tylko złudzenie czy są tak płytkie?

Domyślnie

tak są dość płytkie a paraboliczne bo bardziej chyba dystrybutorowi chodziło o ilość boków że jest praktycznie okrągła. Coś na kształt produktów Briese i innych parasoli sferycznych Oni też te wielkoformatowe niby paraboliczne mają dość płytkie i nie porównuje jednego do drugiego bo to zupełnie inna liga chodzi tylko i wyłącznie o kształt i głębokość

Domyślnie

kiedy będą dostępne?
    Mamiya + Sony

Domyślnie

no nie są to takie paraboliczne jak PARA z Broncolor'a czy 7-footer
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

to dwie inne konstrukcje i nie ma co porównywać pisałem o tym wcześniej do tego można je porównywać Westcott 7 Foot Parabolic Umbrella
    Ostatnio edytowane przez Bonzo ; 17-11-2012 o 00:51

Domyślnie

Jestem ciekaw jak tutaj będzie wyglądać sprawa z trwałością tych parasolek. U mnie transparentne nigdy długiego żywota nie miały

Domyślnie

Flores a bo jak używałeś ich jako tarczy albo biegałeś używając ich jako osłony przed deszczem to Ci się rozleciały He He to żart oczywiście Jak to się mówi jak się dba tak się ma i nawet markowe produkty się rozlecą. Co Ci się z nimi stało ? popękały, połamały się czy co ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flores Zobacz posta
    Jestem ciekaw jak tutaj będzie wyglądać sprawa z trwałością tych parasolek.
    Mam je od dwuch lat i jeżeli chodzi o trwałość to jest to produkt z serii gniotsa nie łamiotsa.

Westcott Parabolic, PLM C.Buff, Hobo Light i to co sprzedaje CFS FOTOELLITE, to prawie na pewno produkt
    z jednej fabryki z innym logo.
    Jak się pojawią systemowe akcesoria, to będzie hit.
    Camera Obscura, DX, FX, XXX

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów