Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Domyślnie

Do Apple mam stosunek neutralny. Trzeba jednak przyznać że design to oni mają dobry, aczkolwiek mnie się osobiście design Dell'a bardziej podoba.

Domyślnie

Za wzornictwo konkretnego przedmiotu, które jest wliczone w cenę (stąd często wysoka cena ze względu na design) jestem gotowy zapłacić, ale pod warunkiem, że dany przedmiot będzie mi służył kilka lat lub nie straci on specjalnie na wartości przez najbliższe lata. Coś co ma posłużyć rok, półtora, a następnie powędruje na "śmietnik", bo przychodzi czas wymiany na model zgodny z obowiązującymi trendami, wg mnie nie jest warte, żeby zapłacić za niego więcej niż stanowi oferta konkurencji czegoś o zbliżonych parametrach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Wiesz, dokładnie takiej samej piany dostaje, gdy ktoś próbuje mnie nawracać w każdej innej dziedzinie życia. Wkurza nie, gdy jakiś weganin wmawia mi, że jestem barbarzyńcą, bo zjadam biedne stworzonka, wpienia mnie, gdy Świadkowie Jehowy wmawiają mi, że nic o życiu i o Bogu nie wiem, wpienia mnie, gdy ktoś mi wmawia, że mój telefon z którego jestem zadowolony i spełnia moje oczekiwania (co się przekłada na szacunek do firmy, która go stworzyła) wmawia mi, że jestem kretynem, a rzeczona firma to banda złodziei i oszustów.
    Mam jednego znajomego co też chodzi ciągle wpieniony, ale ostatnio wspominał że jest jakaś herbatka z melisy (czy coś) i podobno pomaga...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów