Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Singapur nocą

Domyślnie Singapur nocą

Po całym dniu chodzenia z tripodem w ręku, tylko po to by wieczorem wjechać na dach hotelu w centrum miasta, który ma taras widokowy na miasto usłyszałem od pana z ochrony, że niestety używanie statywu w tym miejscu nie jest dozwolone ze względów bezpieczenstwa... Mogli chociaż mi o tym powiedzieć zanim zapłaciłem za wejście na taras...

W każdym razie będąc na górze próbowałem sobie poradzić jakoś bez statywu, posiłkując się wysokim ISO i opierając aparat o barierki. Myślę, że ogólnie pomimo niesprzyjających warunków udało mi się jako tako pokazać co można z tamej miejscówki zobaczyć:

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Mozna by wyciagnac troche z cienia i dalbym odrobinke wiecej gory (tak do gwiazdek ). Reszta, jak na warunki, calkiem przyjemna. Masz cos jeszcze?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Mozna by wyciagnac troche z cienia i dalbym odrobinke wiecej gory (tak do gwiazdek ). Reszta, jak na warunki, calkiem przyjemna. Masz cos jeszcze?
    Niestety prostowanie budynków po UWA trochę pożarło kadru i nic więcej już się nie udało zostawić przy brzegach. A więcej fotek na pewno wrzucę

Domyślnie

ja powiem tak, że nie ma sie tu czego czepiac, wszystko jest tak jak powinno dla mnie super

Domyślnie

dla mnie boomba jeśli chodzi o widoki.
    Technicznie również poprawnie, nie mam się do czego przyczepić, ale ja się nie znam
    brak sygnatury

Domyślnie

Ładnie i czysto. Kiedy fociłeś? Ostatnio więcej pada i powietrze jest bardziej przejrzyste, większa szansa na takie strzały.
    A`propos - miałeś czas na wystawę "Outside in" w Artscience Museum?

Domyślnie

Super, pięknie pokazane. Byłeś prywatnie czy służbowo?

Domyślnie

mnie też się bardzo podoba i nie przyczepiłbym się do niczego
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Super, ale ja się przyczepię Przygasiłbym trochę ten niebieski na dole. Trochę razi po oczach, odciągając wzrok od głównego motywu, czyli pięknie oświetlonego miasta i wieżowców. Nawet pokusiłbym się o przycięcie dołu do tego "tulipana" w PD. Z przyjemnością obejrzę pozostałe foty z tego miejsca.
    Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ycp Zobacz posta
    Ładnie i czysto. Kiedy fociłeś? Ostatnio więcej pada i powietrze jest bardziej przejrzyste, większa szansa na takie strzały.
    A`propos - miałeś czas na wystawę "Outside in" w Artscience Museum?
    Ogólnie czasu miałem malutko, jedynie chwilkę wieczorami po pracy, więc tylko kilka najciekawszych miejsc udało mi się zobaczyć. Byłem tam cały zeszły tydzień, od niedzieli do piątku.

Cytat Zamieszczone przez charlie_kr Zobacz posta
    Super, pięknie pokazane. Byłeś prywatnie czy służbowo?
    Służbowo, więc w zasadzie zwiedziłem tylko Singapur nocą

Cytat Zamieszczone przez black70 Zobacz posta
    Super, ale ja się przyczepię Przygasiłbym trochę ten niebieski na dole. Trochę razi po oczach, odciągając wzrok od głównego motywu, czyli pięknie oświetlonego miasta i wieżowców. Nawet pokusiłbym się o przycięcie dołu do tego "tulipana" w PD. Z przyjemnością obejrzę pozostałe foty z tego miejsca.
    Samo miasto i wieżowce są jako osobny temat i postaram się niedługo dorzucić

Dzieki za odzew i dobre słowa!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów