Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

baardzo ladnie i nastrojowo, ładne kolorki

OT
    Gdzie to robiłeś? Przy drodze na Santok?
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    Gdzie to robiłeś? Przy drodze na Santok?
    Tak, dokładnie

Domyślnie

suuuper tereny tam jeszcze taki młyn stary jest (ruiny) i bunkry

moja rodzinka mieszka w górkach a moja babcia w centrum Gorzowa przy warcie
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

suuuper tereny tam jeszcze taki młyn stary jest (ruiny) i bunkry
    Mozesz napisac dokladniej w ktorym miejscu?

moja rodzinka mieszka w górkach a moja babcia w centrum Gorzowa przy warcie

Domyślnie

jak jedziesz w stronę Santoka to młyn a dokładniej jego pozostałości będą na wzniesieniu po lewej stronie - widoczne z drogi idealnie takie okrągłe ruiny bez dachu. Bunkier albo jakiś taki betonowy "coś" (tego nie sprawdzałem) jest przy samym brzegu warty po prawej stronie drogi tuż przed zjazdem do Górek. Co ciekawe do tej wiochy można wjechać górą przecinając tory lub dołem pod takim małym mostem - wiadukcikiem, który też jest dosyć ciekawy.
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

jak jedziesz w stronę Santoka to młyn a dokładniej jego pozostałości będą na wzniesieniu po lewej stronie - widoczne z drogi idealnie takie okrągłe ruiny bez dachu. Bunkier albo jakiś taki betonowy "coś" (tego nie sprawdzałem) jest przy samym brzegu warty po prawej stronie drogi tuż przed zjazdem do Górek. Co ciekawe do tej wiochy można wjechać górą przecinając tory lub dołem pod takim małym mostem - wiadukcikiem, który też jest dosyć ciekawy.
    Czyli piszesz z pozycji jadącego tą wązką uliczką z Gorzowa? Chyba kojarze tez ten wiadukt o ktorym piszesz
    Dzieki, poszukam jak bede jescze raz w tej okolicy. Aha, jest tez tam jakas wieza widokowa (po lewej stronie jadac z Gorzowa), ale ostatnio jak bylem robic powyzsze fotki to juz sie potem zrobilo ciemno i nie zdazylem do niej podjechac (a raczej podejsc)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów