Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Schronisko

Domyślnie Schronisko

Zapraszam:

Domyślnie

Ładnie zagrało. Jakie to góry? Strzelam - Dolomity?

Domyślnie

Dobry strzał

Domyślnie

Miejsce kosmos troszkę więcej góry osobiście bym poprosił
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Ja cię przepraszam, ale miejscówka! Góra rzeczywiście nieco ciasna, ale wystarczy uciąć trochę krawędzią przeglądarki i oko zostaje tam gdzie ma być. Fota pochylona w lewo.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Niestety jedyna klatka jaką zrobiłem, czasu było mało a w doliny jeszcze kawał drogi

Domyślnie

Podoba mi się to zdjęcie, ale byłoby jeszcze lepsze gdyby światło padło na chatkę.

Domyślnie

Piękne miejsce i moment uchwycony. Niestety brakuje mi nieba. Całościowo - zdjęcie robi b. mocne wrażenie.

Zawsze zastanawiałem się po czym poznajecie że zdjęcie jest krzywe. Jest to chyba siódmy stopień wtajemniczenia. Jak bardzo dużo u nas w PL jest krzywych domów, również nowych to się wierzyć nie chce. Nad wodą linia brzegowa wg. mnie też nie jest żadnym odniesieniem mimo, iż daje fałszywy i fatalny odbiór.

Nie polemizuję, też odnoszę takie wrażenie.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Robi wrażenie!!!. Dołączam się do pytania gdzie zrobione???
    D610. 50/1.8D, 24-120/4. www.zbyczo.com

Domyślnie

Dolomity, widok na schronisko Giussani przy zejściu z ferraty Lipella na Tofana di Rozes.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów