Szukaj
Bardzo sympatyczny obrazek, jedynie to nie pasuje mnie ta ramka(ogolnie ich nie lubie) no i nie wiem, czy dobrze widze, ale chyba te górki sa mało ostre.
To mi się bardzo podoba, nareszcie jakaś odmiana. Świetna faktura piasku na PP. Ostrość rzeczywiście ucieka wraz z odległością.
A new shit has come to light...
Bardzo fajne zdjęcie, ciekawa kompozycja, może chciało by się trochę więcej ostrości na górki, ale jakoś mocno to nie przeszkadza. Z jaką przysłoną było robione to zdjęcie?
Amator, który ciągle dąży do samodoskonalenia się.
Nie ważne jakim aparatem robię zdjęcia, ważne aby zdjęcia coś sobą prezentowały.
Jest ok, trochę nad kolorystką nieba bym popracował.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Fajne, przynajmniej piach nie zryty buciorami tabunu turystów. Wielbłąd to klasyk tego miejsca, w moim odczuciu dobrze zrealizowany.
LED ZEPPELIN
1/200 sec - F/9
Dzięki wszystkim za opinie.
Odnośnie wytracania ostrości w głąb zdjęcia. Być może. Ja to trochę inaczej zinterpretowałem przy obróbce. Pierwszy plan - ze względu na chęć uzyskania faktury piasku - dość ostry. Im dalej w głąb kadru, tym bardziej miękko, dochodząc do delikatnej granicy efektu nieostrości ale jej nie przekraczając. W założeniu miało to zapobiec wypłaszczeniu całości motywu.
To prawda. Ktoś z pomysłem może to genialnie sprzedać. Ja jedynie spenetrowałem wycinek tego co natura nam tam sprezentowała. Jest to spory obszar, a większość tego terenu ( a jest to ok 30 parę km plaży i "szerokich dodatków" bez domostwa) jest niedostępny dla turysty bez specjalnych zezwoleń.
Skontaktuj się z nami