Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa, Praga płd

Domyślnie Autoportret Rowerowy

Osobiście nie jestem przekonany do tych zdjęć.
    Jaka jest Wasza opinia?

1.

2.

Domyślnie

Ja również nie jestem przekonany... Maniera i technika sugeruje zadumę i pewną duchowość, z kolei "model", czyli Ty, pewną pobieżność i oderwanie (oczywiście nie oceniam Ciebie, tylko to co widać w kadrze).
    Nie pasuje mi jakoś to razem. Technicznie jest w miarę przyjemnie offowe, natomiast przekazu nie widzę... Czekam na więcej, bardziej zasadnych artystycznie
    Pozdrawiam, Kuba

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa, Praga płd

Domyślnie

Te zdjęcia powstały podczas testowania mocowania aparatu. Więc uchwyt uznaje za przetestowany.

Domyślnie

Będę leciał po bandzie. I TO CI SIĘ NIE SPODOBA.
    Sądzę, że chciałeś zrobić zdjęcie w klimacie: "jakim to nie jesteś rowerzystą Oh i Ahhh. I że jeździsz na "szosie" (kolarzówce)."
    Nie jesteś przekonany do zdjęć bo zdjęcia w ogóle nie mają klimatu i nie mają przekazu ale na profil społecznościowy się nadają. Laski będą szaleć z zachwytu (jeśli o taki efekt Ci chodzi).

Jeśli chcesz mieć dobre zdjęcie, to:
    Zrób centralny kadr, bo aż się prosi. Więcej ROWERU. Rower to nie tylko część kierownicy typu "baranek". Brakuje dłoni na owijkach i manetkach hamulców.
    Pozbądź się czapki, i słuchawek, bo może i są hipsterskie ale na zdjęciu wychodzą BEZ-NA-DZIEJ-NIE, bo nie pasują do klimatu "kolarskiego". Najlepiej zainwestuj 40 zł w prawdziwą, stylową czapkę kolarską.
    Pozbądź się szumów. Jeśli to jest obróbka, to jej zaniechaj.
    Zrób to w kolorze z bardzo małym albo bardzo dużym nasyceniem. Co więcej. Zrób to zdjęcie albo na trasie (pola dookoła) albo w centrum z biurowcami. We Wrocławiu masz pole do popisu.
    Fotografia jest jak magia...
    Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa, Praga płd

Domyślnie

>>Sądzę, że chciałeś zrobić zdjęcie w klimacie: "jakim to nie jesteś rowerzystą Oh i Ahhh. I że jeździsz na "szosie" (kolarzówce)."

Buahahahaha. You made my week.
    Ja to rower.

>>Nie jesteś przekonany do zdjęć bo zdjęcia w ogóle nie mają klimatu i nie mają przekazu ale na profil społecznościowy się nadają. Laski będą szaleć z zachwytu (jeśli o taki efekt Ci chodzi).

Super, Kajtuś! Dzięki za radę już uploaduje.

>>Jeśli chcesz mieć dobre zdjęcie, to:
    Zrób centralny kadr, bo aż się prosi. Więcej ROWERU. Rower to nie tylko część kierownicy typu "baranek". Brakuje dłoni na owijkach i manetkach hamulców.

Rower na zdjęciu jest rowerem torowym (Brak manetek, brak hamulców ). Nie poruszam się na szosie po mieście. Jest to zbyt drogie.
    Więcej roweru? Chciałbym zobaczyć akty Twojego autorstwa.

>>Pozbądź się czapki, i słuchawek, bo może i są hipsterskie ale na zdjęciu wychodzą BEZ-NA-DZIEJ-NIE, bo nie pasują do klimatu "kolarskiego". Najlepiej zainwestuj 40 zł w prawdziwą, stylową czapkę kolarską.

Czapka na zdjęciu jest czapką kolarską. Mógłbyś mi tu chociaż polecić kask!
    To są hipsterskie słuchawki?

>>Pozbądź się szumów. Jeśli to jest obróbka, to jej zaniechaj.
    Zrób to w kolorze z bardzo małym albo bardzo dużym nasyceniem. Co więcej. Zrób to zdjęcie albo na trasie (pola dookoła) albo w centrum z biurowcami. We Wrocławiu masz pole do popisu.

Już*lece do Wrocławia robić zjęcia o tym, jak jeżdzę po Warszawie.

Twój cały post jest dla mnie kupą śmiechu. Proszę, nie komentuj już*moich zdjęć.

Ostatnio edytowane przez Szkandi ; 11-11-2012 o 01:47

Uprawnienia umieszczania postów