Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krispike Zobacz posta
    Tego radia słuchają pokolenia. Bynajmniej w moim przypadku. Trójka towarzysz mi w domu, pracy i oczywiście jadąc autem.
    A w czasie audycji pani Kłosińskiej to sobie akurat kawę robisz, co? :>

Domyślnie

Trójka rulezzz. Uzależniony.
    Równi i równiejsi!

Domyślnie

Też należę do Trójkowoholików, wychowanych na trójeczce od zawsze.
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Domyślnie

trójkę tworzą naprawdę fajni ludzie - miałem okazję wspólpracowac z nimi przy robieniu kalendarza. Kreacyjnie i fotograficznie duze ograniczenia , ale miło to wszystko wspominam mimo zapieprzu jakimiałem

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochowo

Domyślnie

Cegła zamówiona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wukaem Zobacz posta
    A w czasie audycji pani Kłosińskiej to sobie akurat kawę robisz, co? :>
    Bingo.

O zgłoszonym przeze mnie przypadku pani Katarzyna będzie mówiła 30 listopada, napisała do mnie.

Dobrze, że Trójce udało się kilka lat temu przetrwać trudny okres, kiedy to na skutek siłowej próby nowego sformatowania zyskała jakże wymowną nazwę "TRUJKA".
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Taaak cały dzień jeżdżę trójką po mieście autkiem z literką L i Trójka od 18 lat pomaga mi to przetrwać.
    Jestem uzależniony od tego radia - miesiąc temu rzuciłem palenie Trójki nie potrafię
    Nikon Zachodniopomorksa Grupa Fotograficzna GRYF Jestem amatorem piątki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Bingo.

O zgłoszonym przeze mnie przypadku pani Katarzyna będzie mówiła 30 listopada, napisała do mnie.

Dobrze, że Trójce udało się kilka lat temu przetrwać trudny okres, kiedy to na skutek siłowej próby nowego sformatowania zyskała jakże wymowną nazwę "TRUJKA".
    Nazwa trujka powstała dużo, dużo wcześniej, za Laskowskego, choć faktycznie ostatnio była za rządów Sobali używana - na szczęście Skowroński przywrócił świetność stacji, bo mogło sie skończyć dużo gorzej.
    Tez słucham nałogowo, od jakichś 15 lat - i niestety - moim zdaniem systematycznie spada poziom. Może to Jethon, może po prostu się starzeję

Nie lubię tego podniecania się samymi sobą, jacy to my jesteśmy świetni i elitarni. Nie lubię seplenienia Nogasia, krzyczącej Michniewicz a najbardziej nie lubie nieobecności Kaczkowskiego.
    Na szczęscie jest jeszcze cała masa świetnych redaktorów, więc póki co nadal zostaje przy Trójce, choc może z mniejszym entuzjazmem

Ile ta cegła?
    D80, N 18-105 VR, N 50 1.8, MB-D80, Velbon DF-60, Tamrac Aero 80, Schwinn Rocket Pro, Giant Terrago, Merida Kalahari 550

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietia79 Zobacz posta

Ile ta cegła?
    U źródeł ( w wydawnictwie) 130 zeta dałem + 8 zł przesyłka.

Domyślnie

Trójka to wg mnie głownie autorskie audycje na wysokim poziomie. Masa rzeczy do wybrania.
    Tego próżno szukać u konkurencji, gdzie to ichniejsi radiowcy pieprzą takie głupoty że uszy więdną. Do pasji mnie doprowadza jak pomiędzy puszczonymi kawałkami czytany jest onet lub wp, albo wypociny ludków na fejsie. Masakra.
    nic...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów