Szukaj
Też należę do Trójkowoholików, wychowanych na trójeczce od zawsze.
Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....
trójkę tworzą naprawdę fajni ludzie - miałem okazję wspólpracowac z nimi przy robieniu kalendarza. Kreacyjnie i fotograficznie duze ograniczenia , ale miło to wszystko wspominam mimo zapieprzu jakimiałem
Cegła zamówiona![]()
Krzysztof Paszkiewicz
Taaak cały dzień jeżdżę trójką po mieście autkiem z literką L i Trójka od 18 lat pomaga mi to przetrwać.
Jestem uzależniony od tego radia - miesiąc temu rzuciłem palenie Trójki nie potrafię![]()
Nikon Zachodniopomorksa Grupa Fotograficzna GRYF Jestem amatorem piątki...
Nazwa trujka powstała dużo, dużo wcześniej, za Laskowskego, choć faktycznie ostatnio była za rządów Sobali używana - na szczęście Skowroński przywrócił świetność stacji, bo mogło sie skończyć dużo gorzej.
Tez słucham nałogowo, od jakichś 15 lat - i niestety - moim zdaniem systematycznie spada poziom. Może to Jethon, może po prostu się starzeję
Nie lubię tego podniecania się samymi sobą, jacy to my jesteśmy świetni i elitarni. Nie lubię seplenienia Nogasia, krzyczącej Michniewicz a najbardziej nie lubie nieobecności Kaczkowskiego.
Na szczęscie jest jeszcze cała masa świetnych redaktorów, więc póki co nadal zostaje przy Trójce, choc może z mniejszym entuzjazmem
Ile ta cegła?![]()
D80, N 18-105 VR, N 50 1.8, MB-D80, Velbon DF-60, Tamrac Aero 80, Schwinn Rocket Pro, Giant Terrago, Merida Kalahari 550
Trójka to wg mnie głownie autorskie audycje na wysokim poziomie. Masa rzeczy do wybrania.
Tego próżno szukać u konkurencji, gdzie to ichniejsi radiowcy pieprzą takie głupoty że uszy więdną. Do pasji mnie doprowadza jak pomiędzy puszczonymi kawałkami czytany jest onet lub wp, albo wypociny ludków na fejsie. Masakra.
nic...
Skontaktuj się z nami