Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Jedno jezioro

Domyślnie Jedno jezioro

K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

wow.... świetne, piękna zima.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Betka Zobacz posta
    wow.... świetne, piękna zima.
    Dzięki

Chociaż widze że większego entuzjazmu nie wzbudza....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Dzięki

Chociaż widze że większego entuzjazmu nie wzbudza....
    Bartek, bo niedawno pokazales prawie takie samo zdjecie, tylko lepsze.(mam tu na mysli watek "Dwa Jeziora". No a to jest drugie...
    Tamto mialo lepszy kadr, lepsze niebo, mam wrazenie ze lepsza ostrosc tez...itp.

Tak jak tamto bylo ekstra, to ta odslona to niby to samo ale gorsza jest.

Lepsze dwa jeziora niz jedno, po prostu.

P.S Gdyby to zdjecie bylo pierwsze, a tamtego bys nie pokazywal. To ta odslona bylaby calkiem spoko (bez rewelacji, ale spoko).
    Ale tamto zdjecie "Dwa Jeziora", to taki starszy brat...a starszy brat zawsze klepie tego mlodszego.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Bartek, bo niedawno pokazales prawie takie samo zdjecie, tylko lepsze.(mam tu na mysli watek "Dwa Jeziora". No a to jest drugie...
    Tamto mialo lepszy kadr, lepsze niebo, mam wrazenie ze lepsza ostrosc tez...itp.

Tak jak tamto bylo ekstra, to ta odslona to niby to samo ale gorsza jest.

Lepsze dwa jeziora niz jedno, po prostu.

P.S Gdyby to zdjecie bylo pierwsze, a tamtego bys nie pokazywal. To ta odslona bylaby calkiem spoko (bez rewelacji, ale spoko).
    Ale tamto zdjecie "Dwa Jeziora", to taki starszy brat...a starszy brat zawsze klepie tego mlodszego.
    Czy lepsze to nie wiem - osobiście wolę tą wersję za ciekawsze mz prowadzenie wzroku i pierwszy plan
    Ta wersja jest też po porstu łagodniej podana, a co do ostrości to mz jest OK, ale moge się mylic

Domyślnie

Ja za Krzyśkiem, tamto zdjęcie zdecydowanie wygrywa. Na tym nie podoba mi się PP z zadeptanym śniegiem, techniczne nie mam za to żadnych pytań.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    (............)
    Ta wersja jest też po porstu łagodniej podana, a co do ostrości to mz jest OK, ale moge się mylic
    Sie doprecyzuje o tej ostrosci. Patrzylem na jeziora. Mialem na mysli taki "clear"na taflach wody w pierwszej odslonie. Na pierwszej odslonie jest to lepiej widoczne, bo jezior wiecej w kadrze po prostu zajmuja, i sa dwa.
    Tutaj jak sam piszesz, lagodniej jest.
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 08-11-2012 o 19:33
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Witam

Ja też jestem zdania że pierwsza odsłona była lepsza . Zdecydowanie to jest gorszy kadr. Ale to już poprzednicy napisali..

Pozdrawiam
    Po prostu NIKON
    Aaaa takie tam.....

Domyślnie

Ja również za resztą jestem, pierwsza odsłona lepsza, tutaj wydeptana ścieżka odwraca uwagę(przynajmniej moją)

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Uprawnienia umieszczania postów