Witam
Niestety pogoda za oknem nas nie rozpieszcza. A mogłoby być tak fajnie....
Zapraszam do komentowania.
Większa wersja.
Szukaj
Witam
Niestety pogoda za oknem nas nie rozpieszcza. A mogłoby być tak fajnie....
Zapraszam do komentowania.
Większa wersja.
Po prostu NIKON
Aaaa takie tam.....
Wszystko pieknie to wygląda, tylko dla mnie troszkę aż za... do tego mz mogłeś występlować te kreski(to jakieś bliki?)dziwnie to wygląda, no i ciut mniej dołu, wtedy zrobiła by się bardziej panorama
Pozdrawiam.
Warunki jak warunki (pora dnia nienajlepsza), ale kadr mi trochę nie leży - ucięta droga z prawej... Mogłeś spróbować poprowadzić wzrok w kadrze za pomocą tej drogi.
Witam wszystkich. Bardzo dziękuje za dotychczasowe komentarze.
Poniżej wstawiam ponownie zdjęcie z poprawkami. Osunąłem te najbardziej widoczne bliki.
Zapraszam ponownie
Po prostu NIKON
Aaaa takie tam.....
Jak dla mnie teraz zdecydowanie lepiej, chodź dalej będę stał przy swoim, że uciął bym troszkę dołu![]()
Proszę bardzo. Choć muszę przyznać że próbowałem , patrzałem , no i ....... Nie jestem do końca pewien ale jak tak coraz dłużej na to patrzę...
Zapraszam
Po prostu NIKON
Aaaa takie tam.....
No i jak dla mnie teraz jest bardzo OK, dokładnie tak myslałem żeby odciąć do tego "patyczka"![]()
Ja bym raczej zdecydował się na obcięcie góry i pozbycie się kawałka słońca - psuje ono fotę moim zdniem i niepotrzebnie odciąga wzrok od sceny
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Tez w ten desen mysle. Drazni mnie troche, ze to slonce takie przyciete.
Obcialbym tylko gore z oryginalnej wersji. A dokladniej tak ze 2-2.5 cm, a pozostale promienie od slonca wystemplowal.
Dla mnie byloby lepiej.
Tak na szybko.
http://img841.imageshack.us/img841/5...edytowany1.jpg
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 08-11-2012 o 23:39
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami