Kolorystycznie jest po prostu bajkowo. A bonus ma bardzo przyjemne swiatlo i tonacje.
Ogolnie dwa razy tak.
Szukaj
Kolorystycznie jest po prostu bajkowo. A bonus ma bardzo przyjemne swiatlo i tonacje.
Ogolnie dwa razy tak.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Ładnie, w kolorach mocno po Twojemu reszta dopracowana. Ale, aż 3 fotki robić, ach nie mam czasu na tyle wyrzeczeńoczywiście żart. Od jakiegoś czasu myślę o takim składaku w lesie. Mam bagno i tam kiedyś postrzelam w drzewka
jestem tylko ciekaw tego łączenia, ale może kiedyś się podzielisz techniką.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Więc czasy na kolejne fotki zmieniasz wężykiem czy w aparacie jednak dotykając gopytam z ciekawości bo trzeba będzie kiedyś to wypróbować. Oczywiście dzięki za opis.
A co do zdjęć... Jedyneczka jest świetna i tyle bo cóż tu więcej bazgraća bonusik przyjemny dla oka.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Ustawiam BKT (braketing) na paracie ze kokiem o 1 E/V na 5 zdjec. Generalnie to wystarcza aby pokryc cala rozpietosc tonalna. Wiecej jak sie nauczyc skladania zdjec jest tutaj
Pozdrawiam
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Doskonałe te Twoje składaki, kolorek miodzio...gratki
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Dla chcącego nic trudnego.... Oddaje się błogości urlopu. Do miłego odbioru.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Na jedynce faktycznie trochę drażni ta gałąź, ale po za tym miodzio, a i bonus jest ciekawie wypatrzony, świetne kolorki![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Skontaktuj się z nami