Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jak powstają tapety...

Nie wiem czy już gdzieś się nie pojawiło ale trafiłem na to wczoraj i jestem w ciężkim szoku

Klik

Domyślnie

Oj tam, tak samo tworzy się krajobrazy w postaci makiet w filmach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Oj tam, tak samo tworzy się krajobrazy w postaci makiet w filmach.
    Tak, w filmach wydaje się to uzasadnione, zwrot z inwestycji takiego filmu jest (pewnie) sporo większy niż z tapeta ?...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Tak, w filmach wydaje się to uzasadnione, zwrot z inwestycji takiego filmu jest (pewnie) sporo większy niż z tapeta ?...
    Taniej jest zrobić makietę z mąki, gliny, wody i farbek i oświetlić, niż jeździć po świecie i szukać widoczków do pstryknięcia. Ponadto możesz zrobić widoczek jaki chcesz, a nie takie jakie są. Jest to również tańsze niż wyrenderowanie w "Mayi" lub "3dsmaxie" itp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Taniej jest zrobić makietę z mąki, gliny, wody i farbek i oświetlić, niż jeździć po świecie i szukać widoczków do pstryknięcia. Ponadto możesz zrobić widoczek jaki chcesz, a nie takie jakie są. Jest to również tańsze niż wyrenderowanie w "Mayi" lub "3dsmaxie" itp.
    Tańsze niż rendering?
    Może jak się nie ma licencji..

Inna rzecz mnie zastanawia, po co, bo chyba nie po to, żeby ktoś ją na pulpicie windowsa oglądał?

Jeśli to nie jest czyjeś hobby, to ciężko mi znaleźć dla tego komercyjne zastosowanie...

Domyślnie

Tańsze niż rendering?
    Może jak się nie ma licencji..
    Koszt oprogramowania, sprzętu, czas poświęcony na naukę korzystania z oprogramowania (tu również potrzebne są zdolności artystyczne) itp.

Inna rzecz mnie zastanawia, po co, bo chyba nie po to, żeby ktoś ją na pulpicie windowsa oglądał?

Jeśli to nie jest czyjeś hobby, to ciężko mi znaleźć dla tego komercyjne zastosowanie...
    Na świecie (również w naszym kraju) ludzie żyją (z powodzeniem) z tak dziwnych rzeczy, że niektórym nawet nie przyjdzie do głowy, że na czymś takim można trzepać kasę.

Domyślnie

Wiedziałem, że to całe lądowanie amerykanów na księżycu to ściema jest.

Domyślnie

Konkretne, robi wrażenie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta

Fajne ma filmiki

Robił reklamę Hortexu.http://www.carlwarner.com/video.html

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów