Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Domyślnie

Człowieku, qźwa, kiedy ty zrozumiesz, że nie kazdy chce sie uczyć gry na fortepianie, bo zwyczajnie w swiecie mu sie to nie podoba?!!! Ze woli gre na elektronicznych instrumentach, bo to jest jego pasja?
    I ta pewnośc czego to ja nie potrafie zagrac. Wiesz, daremny jesteś, i ograniczony, bo uwazasz ze utwory fortepianowe mozena zagrac tyko na fortepianie. A co z aranżacjami klasyków na inne instrumenty? Tez nawet najwiekszym odmówisz umiejetnosci, jesli zagrają to w inny sposób. Jestes ignorantem, bo nie rozumiesz ze pisząc "zagram technicznie" rozumiałem ze moje manualne umiejetnosci pozwalają na zagranie takich utworów na syntezatorach, i nigdy nie udawałam pianisty. Nie jestem samoukiem, jak to sugerujesz. Nie chodziłem do szkoły muzycznej bo w wieku 14 lat było juz na to za późno, ale pobierałem przez wiele lat prywatne nauki u dobrego nauczyciela wykładającego w szkole muzycznej, i interesowała mnie tylko techniczna strona nauki gry, i na tym sie skupiłem. No ale jak zwykle ty wiesz lepiej, na odległośc oceniasz czyjeś umiejetności, tylko dlatego że masz kontakt z nauczycielami muzyki, i to upoważnia Cie do wydawania opinii w tym temacie. Wiesz, mam paru znajomych mechaników samochodowych, rozmawiam z nimi, ale sam aut nie reperuję, i nie doradzam innym w tym temacie jako ekspert. ZROZUMIAŁEŚ ALUZJĘ??!!! Znasz sie na monitorach, to tym sie zajmuj, chociaz nawet tam nie rozumiesz, ze ludzie czasem potrzebuja czegos innego niz Eizo za>2000PLN, a tym mówisz ze tylko takie sie kupuje.
    Zacznij nauke, pocwicz kilka godzin przez pare lat, zdobądź umiejętnosci, a potem podejmuj dyskusje.
    I teraz to już napewno EOT, bo niepotrzebnie daje sie wciagac w dyskusje z czlowiekiem, ktory nie ma pojęcia o czym pisze.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ZgReDoL Zobacz posta
    Ze woli gre na elektronicznych instrumentach, bo to jest jego pasja?
    Jasne, tylko parapet jest po edukacji na fortepianie, przynajmniej podstawowej, a nie przed.

Cytat Zamieszczone przez ZgReDoL Zobacz posta
    I ta pewnośc czego to ja nie potrafie zagrac. Wiesz, daremny jesteś, i ograniczony, bo uwazasz ze utwory fortepianowe mozena zagrac tyko na fortepianie.
    A to dobre! Zapraszam do szkoły. Takiej prawdziwej, bo plecie Pan głupoty i nawet sobie z tego nie zdaje sprawy. Reprezentuje Pan typowe chełpliwe stanowisko klawiszowca, który prawdopodobnie nawet nie wie czym się różni fortepian od pianina. I nie mówię o rozmiarze.

Dość. Odpadam.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

zadzwiające jak na tym forum proste pytanie o wybór keyboardu potrafi się rozwinąć w "akademicką" dyskusję. chyba przejdę się na dział amatorskich nikonów i wszędzie gdzie ktoś zapyta o jakąś puszkę na początek będę polecać zenita w komplecie z krokusem
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Znaczy nowoczesne body DSLR to keyboard a fotepian/pianino to Zenit z Krokusem? Jeżu drogi, jakiż żenujący poziom doinformowania w społeczeństwie...

Na odtrutkę:

Orkiestra strażacka zatrudniła nauczyciela muzyki, aby podnieść swój poziom. No bo wiadomo, orkiestra strażacka na odpustach ma grać jak trzeba, a nie rzępolić. Podczas pierwszego spotkania organizacyjnego w remizie, nauczyciel, alby ocenić poziom zainteresowanych pyta:
    - Kto wie jaka jest różnica między skrzypcami a fortepianem?
    Na sali zapadła cisza. Po chwili, z końca niepewnym głosem słychać:
    - Fortepian dłużej się pali?
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Panowie, przeginacie. Zamykam.
    Kobieta z Sonnarem też może

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów