Szukaj
Ladnie w swietle, bardzo ladnie w kolorze ale... Jakies ciezkie to zdjecie. Wszystkie linie prowadzace kieruja sie w prawa strone (chmury, uklad fali i piasku). Podejrzewam, ze nie latwo tam sie kadrowalo ale mimo wszystko (chyba) probowal bym kadrowac inaczej, ciasniej.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Jest jeszcze jedno, gdzie linie, o których wspominasz biegną do środka kadru. Generalnie z ukladem linii było tak jak mówisz- cięzko. W kadrze o którym wspominam zamek jest zbyt centralnie. Kiedyś może przysiąde.
Wszedłem wczoraj i wiedziałem, że coś mi nie pasuje - nie wiedziałem co
Dziś już wiem, ja to bym przyciemnił całość, dodał nasycenia i wtedy zdjęcie nabiera klimatu.
Ale to tylko takie wymysły.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Poprawka lepszejsza![]()
Nie zasyanawialem sie nad poprawkami patrzac na 1. Ale rzeczywiscie klimat sporo wzrosl po poprawkach.
Takze 2. Co do kadru, to podoba mi sie. Tu faktura plazy, po prawej urozmaicona woda i tymi 'falami" na piasku, tam w dali sa ludziki dla skali.
Pasuje calosciowo.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Teraz to mi się podoba
Pozdrawiam
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
No dwójeczka elegancka - kadr i kolor OK
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Skontaktuj się z nami