Szukaj
Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci
Jestem na tak. 2 najlepsza.
D300s, N18-200 VR, N35 1.8, N85 1.8, Quantum 300, 600, SB900,
Ładna sesja ! Podobają mi się
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Nie przemawiają do mnie te rozmazane zdjęcia. Jakie parametry ekspozycji?
D700/D300s/D50
mam wrazenie ze byl dlugio czas i zdjecia sa lekko ruszone. Przylaczam sie do pytania powyzej.
1. i 3. poruszone selektywnie filtrem motion blur, z tym ze 3 byla nie trafiona w ostrosc i podciagana w ps... pstrykane pózno przy ISO 800. czasy okolo 1/40-60
Ostatnio edytowane przez FHR ; 06-11-2012 o 20:45 Powód: "puzno"
Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci
Witam,
trójka bardzo na tak, ale bez tego filtra. Kadr, światło emocje, wszystko na tak, tylko ten filtr. Szczerze, wolałbym zwykłe rozmycie - coś jak glamour glow w CEP NIK-a.
Pozdrawiam, QuadMan.
Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....
QuadMan a dziekuje bardzo. Glownie o emocje mi chodzilo bo to zdjecie zrobione zostalo po 5 godzinnej sesji katalogowej.... Gdzie i ja i modelka bylismy styrami, glodni i wogole... Wiec jesli chociaz jedna osoba wiedzi tu emocje to znaczy ze jest super... Btw, rozmycia tez uzylem.
huuuułaaaaa..... no no![]()
PS nie zrobi "zdjęcia"
Skontaktuj się z nami