Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Candy raz trzeci

Dziś już troszeczkę inaczej... Inaczej bo raz pierwszy ze światłem zastanym. Z gory przepraszam za podpisy na zdjęciach...

1.

2.

3.
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

Jestem na tak. 2 najlepsza.
    D300s, N18-200 VR, N35 1.8, N85 1.8, Quantum 300, 600, SB900,

Domyślnie

Ładna sesja ! Podobają mi się
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Nie przemawiają do mnie te rozmazane zdjęcia. Jakie parametry ekspozycji?
    D700/D300s/D50

La
    Gość

Domyślnie

mam wrazenie ze byl dlugio czas i zdjecia sa lekko ruszone. Przylaczam sie do pytania powyzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lassar Zobacz posta
    mam wrazenie ze byl dlugio czas i zdjecia sa lekko ruszone. Przylaczam sie do pytania powyzej.
    lekko to mało powiedziane
    D700/D300s/D50

Domyślnie

1. i 3. poruszone selektywnie filtrem motion blur, z tym ze 3 byla nie trafiona w ostrosc i podciagana w ps... pstrykane pózno przy ISO 800. czasy okolo 1/40-60
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 06-11-2012 o 20:45 Powód: "puzno"
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

Witam,

trójka bardzo na tak, ale bez tego filtra. Kadr, światło emocje, wszystko na tak, tylko ten filtr . Szczerze, wolałbym zwykłe rozmycie - coś jak glamour glow w CEP NIK-a.

Pozdrawiam, QuadMan.
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

QuadMan a dziekuje bardzo. Glownie o emocje mi chodzilo bo to zdjecie zrobione zostalo po 5 godzinnej sesji katalogowej.... Gdzie i ja i modelka bylismy styrami, glodni i wogole... Wiec jesli chociaz jedna osoba wiedzi tu emocje to znaczy ze jest super... Btw, rozmycia tez uzylem.

Domyślnie

huuuułaaaaa..... no no
    PS nie zrobi "zdjęcia"

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów