Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Starocie - Zima 2008

Witam
    Wpadła mi w ręce płytka ze zdjęciami z 2008 roku, kilka z nich nawet nadaje się do pokazania.
    Nie pamiętam czy kiedyś już je wstawiałem - mam nadzieję, że nie.
    Na początek takie coś.

Nikon D80 | Nikkor 18-70 | 24mm | f11 | 1/40s

Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Jeśli już to widziałbym to w kwadracie - za dużo dołu jak dla mnie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Piękne, takie spokojne, minimalistyczne, dobrze wyważone. Gratuluję oka

Domyślnie

Bardzo fajne. Świetne jest to skrzyżowanie kierunków - ślady wiatru na śniegu i bruzdy pola. Dół dla mnie jest tu tematem, a reszta tylko dopełnieniem, zresztą równie udanym (drzewka, pagórki i niebo). Jednak niewykluczone, że przycięcie dołu tak do 1/4 wysokości foty mogłoby dać dobry efekt, kto wie? Spróbowałbym. Tak jak jest też jest OK.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Dokładnie jak koledzy podpowiadają: przy obcięciu dołu o 1/4 fotka wygląda lepiej.

Domyślnie

więcej nieba pokazałbym. Jest nieźle

Domyślnie

A gorale mowili, ze Nikon D80 juz zdjec nie robi Bardzo ladnie wkadrze, swietne kolory nieba.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Dzięki za komentarze, z tamtego dnia mam dużo wersji - więcej nieba, mniej nieba, bliżej, dalej drzewa.
    Na tym akurat najmocniej i najciekawiej wyszła faktura śniegu jak Duder słusznie zauważył, miał być tematem głównym
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Uprawnienia umieszczania postów