Szukaj
czyli co? - akcja się skończyła, ale kod nadal działa? chciałem kupić, ale sprzedawcy w dwóch sklepach, w których wczoraj pytałem mówią jak jednym głosem: kody były aktualne do 30 III
Pozdrawiam
D40
uuuf, zdaje sie ze powyzszy link wszystko wyjasnia
dlal tych ktorym nie chce sie czytac calosci:
'if you have in your hands a coupon, No Worries.' a po slowiansku: jak masz kupon, to nie masz sie o co martwic (wszystko bedzie dzialac![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Dodam tylko, że dziś zakupiłem SanDisk Extreme III w Fotojokerze i kod był.
Na pudełku (czarne pudełko tekturowe) na "zawieszce" jest mała czarna naklejka z napisem
"CAPTURE ONE
Get More From RAW"
Kod był na białej kartce włożonej luzem do tego pudełka (czyli nie w tym plastikowym).
Aktywowałem, wszystko działa ... no prawie, na obsługę D40 muszę jeszcze poczekać
Ale lepiej pośpieszyć się z zakupami bo nie wiadomo jak długo jeszcze będą te promocyjne Sandiski.
Ja tez aktywowałem wczoraj, karta SD Extreme III kupiona w FJ. Kod tak jak pisze kolega wyzej na białym kartoniku, wlozonym do pudełka z karta.
haha - właśnie dziś wyszedł upgrade do wersji 3.7.7 ( i jest obsługa D40).
Tylko coś mi automatyczny update nie chce tego ściągnąć... czy jak ściągnę normalnie nową wersję i każę "nadinstalować" to stracę przyznaną licencję?
Nie, już software sprawdził, że jest nowa wersja po czym kazał ściągnąć normalną binarkę
Po updajcie działa ładnie, właśnie trochę go wymęczyłem i faktycznie jest to super program.
A co do pozostałego updatu to go nadal mam, update w ramach jednej wersji programu jest "free". Dopiero update do nowej wersji (w domyśle 4.0) zje go
Właśnie sprawdziłem na stronie i jest:
Free software updates that are left: 1
Więc się wszystko zgadza.
Nowy C1 działa świetnie z D40 !
Nikon D40 + Nikkor 18-70. Dopiero zaczynam zabawę z rysowaniem światłemjestem kompletnym amatorem.
Skontaktuj się z nami