Close

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 63

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blekota Zobacz posta
    czy ktoś aktywował ten kod w kwietniu?. widziałem sandisk extreme III w sklepie i obejrzałem sobie dokładnie opakowanie ale jedyna informacja o dodatkach to rescue pro, i nic tam nie piszą c1 le , czy to normalne?

Ja aktywowałem pare minut temu Phase One i działa wszysto i aktywacja się powiadła
    pattom

Domyślnie

czyli co? - akcja się skończyła, ale kod nadal działa? chciałem kupić, ale sprzedawcy w dwóch sklepach, w których wczoraj pytałem mówią jak jednym głosem: kody były aktualne do 30 III

Domyślnie

uuuf, zdaje sie ze powyzszy link wszystko wyjasnia
    dlal tych ktorym nie chce sie czytac calosci:

'if you have in your hands a coupon, No Worries.' a po slowiansku: jak masz kupon, to nie masz sie o co martwic (wszystko bedzie dzialac
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Dodam tylko, że dziś zakupiłem SanDisk Extreme III w Fotojokerze i kod był.
    Na pudełku (czarne pudełko tekturowe) na "zawieszce" jest mała czarna naklejka z napisem
    "CAPTURE ONE
    Get More From RAW"

Kod był na białej kartce włożonej luzem do tego pudełka (czyli nie w tym plastikowym).

Aktywowałem, wszystko działa ... no prawie, na obsługę D40 muszę jeszcze poczekać
    Ale lepiej pośpieszyć się z zakupami bo nie wiadomo jak długo jeszcze będą te promocyjne Sandiski.

Domyślnie

Ja tez aktywowałem wczoraj, karta SD Extreme III kupiona w FJ. Kod tak jak pisze kolega wyzej na białym kartoniku, wlozonym do pudełka z karta.

Domyślnie

haha - właśnie dziś wyszedł upgrade do wersji 3.7.7 ( i jest obsługa D40).

Tylko coś mi automatyczny update nie chce tego ściągnąć... czy jak ściągnę normalnie nową wersję i każę "nadinstalować" to stracę przyznaną licencję?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sever Zobacz posta
    haha - właśnie dziś wyszedł upgrade do wersji 3.7.7 ( i jest obsługa D40).

Tylko coś mi automatyczny update nie chce tego ściągnąć...
    Z tego co jest napisane przy aktywacji jest tylko jedna darmowa aktualizacja. Moze Ty juz wyczerpales limit..?

Domyślnie

Nie, już software sprawdził, że jest nowa wersja po czym kazał ściągnąć normalną binarkę
    Po updajcie działa ładnie, właśnie trochę go wymęczyłem i faktycznie jest to super program.

A co do pozostałego updatu to go nadal mam, update w ramach jednej wersji programu jest "free". Dopiero update do nowej wersji (w domyśle 4.0) zje go

Właśnie sprawdziłem na stronie i jest:
    Free software updates that are left: 1

Więc się wszystko zgadza.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolska

Domyślnie

Nowy C1 działa świetnie z D40 !
    Nikon D40 + Nikkor 18-70. Dopiero zaczynam zabawę z rysowaniem światłem jestem kompletnym amatorem.

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów