Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 63

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sadki Zobacz posta
    Wobec powyższego jest pewna nieścisłość, bo na kuponie sandiska jest nota: "This coupon is valid until March 31, 2007". Być może pierwsza rejestracja MUSI się odbyć w tym terminie?
    Teoria spiskowa dziejów głosi iż, pierwotnie tak planowano i tak wydrukowano kartuszki, a teraz z różniastych powodów z tego zrezygnowano.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hicks Zobacz posta
    zastanawiam sie czy po takich reinstalakach bedzie generowal nowe kody.
    Próbowałem aktywować ręcznie dwa razy na tym samym komputerze pod różnymi systemami operacyjnymi - emulowany windows oraz XP i pojawiały się różne numerki.

Domyślnie

czy ktoś aktywował ten kod w kwietniu?. widziałem sandisk extreme III w sklepie i obejrzałem sobie dokładnie opakowanie ale jedyna informacja o dodatkach to rescue pro, i nic tam nie piszą c1 le , czy to normalne?

Domyślnie

ja w sumie kupiłem 3 karty 1x1GB i nie było żadnej informacji na pudełku, jednak kod był w środku oraz 2 x2GB i na obu pudełkach była mała naklejka informująca o tym C1 LE, niestety kody aktywowałem w marcu
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

... i jeszcze niespodzianka ...

Ja kupiłem ten soft przeszło rok temu. Każdy upgrade systemu powoduje przejście do stanu "trialowego" i konieczność ponownej instalacji, których jest dokładnie 2. I co dalej? Trzeba napisać do producenta, "łaskawie" pozwalają na jeszcze jedną rejestrację i tak wkoło Wojtek .
    Już mam trochę dość wiecznego tłumaczenia że nie jestem wielbłądem i myślę o wywaleniu C1 z komputera i przejdę na NC.
    Pozdrawiam - Grzegorz
    A co w torbie? D300 i trochę szpargałów

Domyślnie

Dlaczego ja nie dostałem rescue pro z moim sandiskiem? Capture One jest i śmiga, ale rescue też chce
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sadki Zobacz posta
    Dlaczego ja nie dostałem rescue pro z moim sandiskiem? Capture One jest i śmiga, ale rescue też chce

ktoś Ci buchnął z opakowania, Rescue jest z każdą kartą
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Albo była to marna podróbka.

Domyślnie

dziwne tylko, że był kod do Capture One LE
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Fałszywy alarm. Jest Rescue. Sorry za kłopotanie. Po prostu zapomniałem zainstalować, bo się C1 zaaferowałem
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów