Close

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Domyślnie Capture One LE - wyjaśnienie plotek

Ostatnio pokazały się na forum plotki, że program będzie można aktywować tylko do końca miesiąca.
    Oto dwie odpowidzi jakie otrzymałem:

---------------------------------------------
    "The serial number will not expire.
    There has been some rumours that SanDisk will stop bundling the software with the CF cards but it is yet to be confimed."

I hope this answers your question. If you would like a more detailed clarification or should you have any further issues or feedback, please do not hesitate to reply or contact us again.

Kind regards

Jakub
    Phase One Customer Support

---------------------------------------------
    The Product Key will remain valid indefinitely for version 3.7.6 + 1 Free Upgrade to version 4.0

Server needed restarts over weekend. YOu should be able to activate without issue.
    Let us know if you have any problems.

Regards,
    PhaseONEsupport
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Oszczędny w słowach Awatar svistakk
    Miasto
    Rzeszów i okolice

Domyślnie

Dzięki Władco Pixeli - no i jest jasnośc - ale karta i tak juz do mnie biegnie, bo zmieniłem komputerek na maca i z tego, co sprawdzałem C1 najlepiej na nim chodzi (zwłaszcza, że to nie najnowszy Mac ) i jest w pełni zgodne z wersją z PC więc wybór jest prosty Jeszcze raz dzięki za poświęcony czas!!
    Zabawy w światło-rysowanie

Domyślnie

ja słabo zanć angielski
    czy to oznacza, że kod aktywacyjny ważny jest bezterminowo?
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

wynikaloby, ze tak i dodatkowo przysluguje nam upgrade dla wersji 4.0, ktora mamm iec poprawiony interface i mam byc jeszcze SZYBSZA!!!

WLADCO: Jak wyglada sprawa z reinstalacja/systemu zmiana dysku itp.?
    D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)

Domyślnie

Ja przeszedłem już 2 reinstalki systemu (THX Bill) i program za każdym razem rejestruje się bezproblemowo, poza tym zainstalowałem dzisiaj na 2-gim kompie i tez poszło.

Domyślnie

Boobass: No licencja jest na 2 komputery. Rejestrowales online czy recznie ? Ja na Xp nie mam netu i CO LE generuje jakis drugi kod, ktory trzeba wklepac na stronie i otrzymujemy 3 kody do wklepania w CO LE, zastanawiam sie czy po takich reinstalakach bedzie generowal nowe kody.
    D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)

Domyślnie

Wobec powyższego jest pewna nieścisłość, bo na kuponie sandiska jest nota: "This coupon is valid until March 31, 2007". Być może pierwsza rejestracja MUSI się odbyć w tym terminie?
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Domyślnie

hicks, nie pomoge ci w temacie aktywacji recznej gdyz aktywowalem online. Wiem ze jest na 2 komputery aczkolwiek wolalem sie przekonac organoleptycznie

PrzemekM
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sadki Zobacz posta
    Wobec powyższego jest pewna nieścisłość, bo na kuponie sandiska jest nota: "This coupon is valid until March 31, 2007". Być może pierwsza rejestracja MUSI się odbyć w tym terminie?
    A nie chodzi przypadkiem o kupon na upgrade do wersji Pro? Coś takiego chyba gdzieś na ich (PhaseOne) stronie wyczytałem. O ile dobrze pamiętam...
    Ostatnio edytowane przez PrzemekM ; 24-03-2007 o 08:15

Domyślnie

Ta nota jest po dwóch stronach kuponu, dotyczących C1 LE oraz upgrade'u.
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów