Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Lot swobodny ;)

Domyślnie Lot swobodny ;)

Witam
    Zat. Pucka
    21 stycznia 2007

Nikkor 55-200

bombel
    Gość

Domyślnie

Cóż powiedzieć - bardzo duży plus.

Tylko niebo, niebo bardziej dramatycznie!

Domyślnie

Nemeth, bardzo fajne. W Wawie takich nie zrobisz

Domyślnie

Dyziek - ano nie zrobie ... jakos mnie muza krajobrazowa opuscila w stolicy. Ale jeden plus z tego - zaczynam sie rozgladac za jakims studio. Tylko sobie jakies pozadne szklo kupie )

bombel - wierz mi - bardziej dramatycznie sie nie dalo. Przeciez to jest robione centralnie pod slonce! Gdyby to nie bylo robione od strony polwyspu tylko od strony Pucka to i owszem.

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    bombel - wierz mi - bardziej dramatycznie sie nie dalo.

Ee tam... Co się nie da?

Napisz do mnie, jak chcesz żebym usunął link.

Domyślnie

Nie no, moze byc link
    Mowiac ze sie nie da bardziej dramtycznie mialem na mysli faze robienia zdjecia a nie PP.
    Pytanie tylko czy to sie ze soba nie gryzie - bliki sloneczne na wodzie sugerujace z ktorej strony znajduje sie slonce ( centralnie na przeciw obiektywu) i ciemne niebo.
    Mnie to przeszkadzalo. Zatem niebo z musu wyszlo malo 'dramatyczne'.
    pozdr.

Domyślnie

hehehe... jak widzę wypowiedź Bombla to szukam od razu, gdzie napisał o dramatycznym niebie .
    Maciek, zdjęcie mi bardzo się podoba. W W-wie co prawda takich nie zrobisz, ale masz okazję teraz popróbować się w innych klimatach . Tylko weź już kup se normalny monitor i częściej coś wrzucaj! I foć foć foć!!! Przyjedź do Lublina na plenerek
    Pozdrawiam
    Aga
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta
    hehehe... jak widzę wypowiedź Bombla to szukam od razu, gdzie napisał o dramatycznym niebie .

Dramatyczne niebo, to podstawa. Zobacz zdjęcie 'krwawe łzy', to się sam przekonasz.

O (przypomniało mi się), albo ten z Chrylerem: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=21768

Powiadam - dramatyczne niebo, to jak dobry bajer - pół dniówki, a może i więcej.

Domyślnie

Bomblu, ależ ja nie twierdzę, że nie, chociaż nie zawsze się da.
    Krwawe łzy rzeczywiście zapierają dech (sorki Maciek za wtrącenie w Twoim wątku o innym zdjęciu, ale Tobie też się podobało więc sobie pozwoliłam).
    Pozdrawiam ciepło
    AGA
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

sailor
    Gość

Domyślnie

deskarz musial miec naprawde ciepla pianke
    foto swietne.. wiecej dramatyzmu nie trzeba ... no chyba ze jakis prom dosc blisko

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów