Szukaj
Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....
Okej, czyli pomysł na zdjęcie jest. To połowa sukcesu. Przemyśl teraz jak pokazać to w kadrze i zadbaj o szczegóły. To zdjęcie jest krzywe, ten tunel jest dziwnie przycięty i jakość tego zdjęcia zupełnie nie jest adekwatna do możliwości Twojego aparatu. Teraz to wygląda naprawdę tak jakbyś szedł i pstryknął zdjęcie aparatem wbudowanym w telefon komórkowy. Widziałem również Twoje fotki z Mustangiem i tam również nie było widać przemyślanego kadrowania, tak jak i w tym temacie. Sugeruję Ci abyś pooglądał prace innych na tym forum i zaczął w ten sposób uczyć się kadrowania. Później przyjdzie czas na cały post-proces, którego tutaj wogóle nie ma. Nie poddawaj się i próbuj dalej.
kilka lat temu opuściłem Pyrlandię i Kaponiera nic się nie zmianiłachociaż tego ronda do ulubionegch miejsc na spacery nie zaliczałem nigdy, tym bardziej czekam aż wrócisz w to samo miejsce po remoncie
Ostatnio edytowane przez slasib ; 29-10-2012 o 22:22 Powód: literówka
posiadam kolekcję CL-L2, LC-77, 2xLF-1,LC-58,HB-47... i pasek z żółtym napisem
Masz jeszcze jakiś inny obiektyw oprócz 70-300. Jak masz coś szerszego i jaśniejszego to wróć tam i zrób jeszcze jeden fot. Szerzej, ostrzej, prościej. Pomyśl również o wyborze balansu bieli bo jak widać wyżej automat sobie nie poradził. Miejsce ma potencjał, więc zastanów się pokaż fotkę z prawdziwego zdarzenia. Trzymam kciuki)
D90 | N35 | S10-20
<a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>
Krzywo i nie symetrycznie.
Do poprawy.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Skontaktuj się z nami