Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Wirówka

Domyślnie Wirówka

Jeszcze jedno z wodospadem w tle
    Jak wam się coś takiego widzi?
    Większa wersja
    Nikon D800 | Nikkor 16-35 | 16mm | f22 | 10s | iso 50
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Bardzo sie podoba... jedynie (az nie wierze co pisze) ale zdjąłbym ciut ostrzenia z lasu i nadal mu miekkosci. Generalnie bardzo ciekawie pokazane!
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 03-11-2012 o 19:42 Powód: "zdjol by"
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Dla mnie bardzo dobry kadr, i samo zdjęcie.

Domyślnie

Mala wersja las bardzo przeostrzony. Na duzej o niebo lepiej. Dzielac wlos na czworo tez by mozna sie czepnac, ze gdzieniegdzie ciut za duzo ostrosci.
    po prostu nie walczylbym tak z ostroscia w celu uzyskania detalu, bo swiatla dobrego i tak tam nie bylo. Ciut go bardziej miekko dac i doda top zdjeciu plastycznosci.

A konczac rozwodzenia o ostrosci, to fajny fot. kolory bardzo przyjemne i mi sie podoba tak ogolnie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Woda bardzo fajnie ci wyszła, kolorki też fajne...
    Co to ostrości, specjalistą nie jestem, ale gdyby tak troszeczkę jej odjąć to zdjęcie było by troszeczkę bardziej plastyczne, ale to tylko gdybanie :P
    Jednak za zdjęcie należą się gratulacje
    Amator, który ciągle dąży do samodoskonalenia się.
    Nie ważne jakim aparatem robię zdjęcia, ważne aby zdjęcia coś sobą prezentowały.

Domyślnie

Przeostrzenie faktycznie daje po oczach. Ogólnie OK
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

A ja chciałbym ciut więcej prawej, choćby z centymetr. Fajny temat znalazłeś.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dzięki za komentarze, co do przeostrzenia to niestety flickr niekorzystnie przeskalował obraz, na wgrywanym 1200px na dłuższej krawędzi, jest moim zdaniem ok. Serwis zmniejszając do 1024px podostrzył, potem do 800px znów - no i wyszło jak wyszło.
    Muszę trochę zmodyfikować akcję zapisującą
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

maniak666
    Gość

Domyślnie

Tytułowa wirówka świetna. Co do reszty zgoda z przedpiścami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Tytułowa wirówka świetna.
    Trudno się nie zgodzić Ciekawy fot.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów