Szukaj
obydwa mi się podobają -zastanowiłbym się jednak nad BW - czy bardziej gęste nie zrobić
Ładnie, Szefie, ładnie
Wszystko ce****e się taką przyjemną, wodewilową delikatnością dwudziestoleciaGratulacje za obie wersje
![]()
Pozdrawiam, Kuba
Dzięki wielkie! Dokładnie taki jest klimat sesji, a przynajmniej na takim mi zależało, jak obrobię więcej zdjęć to pokaże
A co do obróbki B&W, właśnie z nią mam problem i nie bardzo wiem jak się za to zabierać, więc jak powiesz co konkretnie znaczy "bardziej gęste", będę wdzięczny![]()
Mnie się podobają, ale ja osobiście widziałbym jedynkę z mniejszym nasyceniem kolorami, coś w stylu dawnych fotografi z lat międzywojennych z lekkim odcieniem sepi. Ale to jest zdanie totalnego amatora. Acha i może leciutka winieta. Pozdrawiam
Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....
Dla mnie 6 wymiata. BW jakoś w twoim wydaniu mniej mnie przekonuje. ;P
d5000
KOBIETA
Kolorowe lepsze. Na pierwszych dwóch cz-b tło jest odrobinę zbyt jasne i odciąga uwagę.
Uprzedzam - opinia amatora
Mój faworyt: jedynka ! Przyciąga uwagę, wszystko współgra, podobają mi się kolory.
2 też jest ok. Osobiście pewnie dałabym więcej czerni, ale nie mogę się do niczego przyczepić.
Jeśli chodzi o 3 i 4 to chyba bardziej przekonuje mnie wersja B&W. W 3 trochę przeszkadzają mi zamglone oczy. Ale kolorystyka w dalszym ciągu bardzo na tak.
5 też jest ok, fakt szkoda papierosa. Chociaż szału nie ma, może tło albo ławka rozprasza uwagę.
A 6 do mnie nie przemawia. Zbyt "surowa".
Ale to oczywiście wszystko subiektywne opinie.
Pozdrawiam![]()
Zdjęcia super... ale nie ogląda się ich przyjemnie (niestety).
1. Drażni kosmyk włosa na lewym oku modelki, nad prawą brwią i za prawym uchem.
3. Kosmyk spod cylindra też jest denerwujący. Dodatkowo dziwnie leży sukienka na lewej ręce pod rękawiczką.
5. Kosmyki włosów za lewym uchem. Dziwnie leży sukienka opuszczona z lewego ramienia i tworzy się nieapetyczny trójką pomiędzy ręką a piersią modelki
6. Kadrowanie... z lewej strony ciąłbym centymetr w prawo, tak aby nie było zagięcia fortepianu. Z prawej tuż za belką aby nie było jej na zdjęciu, bo sprawia wrażenie krzywości.
Fotografia jest jak magia...
Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.
Skontaktuj się z nami