Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Jesien w parku.

Domyślnie Jesien w parku.

Efekt nudy, dlugi weekend trzeba bylo wyjsc do parku. Moze komus sie spodoba a jesli nie to prosze o wskazowki i wytykanie bledy.
    Ostatnio edytowane przez romek257 ; 03-11-2012 o 14:15 Powód: Zmiana rozmiaru na regulaminowy

Domyślnie

Krzaczory nad brzegiem bajora skutecznie zamazały efekt odbicia w tafli...
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galaza Zobacz posta
    Krzaczory nad brzegiem bajora skutecznie zamazały efekt odbicia w tafli...
    no niestety... racja...

Domyślnie

Mi trochę przeszkadzają gałęzie brzozy zwisające z góry na niebie, no ale wiem, że nie bardzo miałeś na to wpływ wiadomo z sekatorem nie pójdziesz wysteplować je w ps raczej chyba trudno by było (jak dla mnie) ze względu na zmieniająca sie kolorystykę nieba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sasz87 Zobacz posta
    Mi trochę przeszkadzają gałęzie brzozy zwisające z góry na niebie, no ale wiem, że nie bardzo miałeś na to wpływ wiadomo z sekatorem nie pójdziesz wysteplować je w ps raczej chyba trudno by było (jak dla mnie) ze względu na zmieniająca sie kolorystykę nieba.
    Dla mnie wysteplowanie tych galezi w PS tez bylo by niesomowicie trudne dlatego nawet nie probowalem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez romek257 Zobacz posta
    Dla mnie wysteplowanie tych galezi w PS tez bylo by niesomowicie trudne dlatego nawet nie probowalem.
    Wystarczyło podejść trzy kroki i użyć krótszej ogniskowej, no, chyba, że 28mm to max co masz.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Wystarczyło podejść trzy kroki i użyć krótszej ogniskowej, no, chyba, że 28mm to max co masz.
    Niestety 28mm to max do tego to bardzo kiepskie 28mm.

Uprawnienia umieszczania postów